Download PhD Response Papers van de Universiteit van New Jersey, Maak bezwaar op jnuexams.nta.ac.in

Download PhD Response Papers van de Universiteit van New Jersey, Maak bezwaar op jnuexams.nta.ac.in

JNUEE 2022 Antwoordsleutel (Exit): NTA heeft de antwoordsleutel en het antwoordblad voor JNUEE 2022 voor het PhD-programma vrijgegeven. Kandidaten kunnen de JNUEE 2022-antwoordsleutel downloaden op nta.ac.in of jnuexams.nta.ac.in. Lees hier hoe u bezwaar kunt maken

JNUEE 2022 (OUT) Antwoordsleutel

Antwoordsleutel JNUEE 2022: Volgens recente updates heeft National Testing Agency (NTA) Jawaharlal Nehru University (JNUEE) Entrance Examination Answer Key en Answer Papers in online modus vrijgegeven. Kandidaten die deelnamen aan PhD-examens kunnen JNUEE 2022 Answer Key downloaden van de officiële website – nta.ac.in of jnuexams.nta.ac.in. Ze kunnen het antwoordformulier downloaden, evenals de JNUEE 2022-antwoordsleutel met hun aanvraagnummer, wachtwoord en beveiligingscode.

Naast de release van de JNUEE 2022-antwoordsleutel, hebben kandidaten ook de verplichting gekregen om bezwaar te maken. Ze kunnen tot 20 december (dinsdag) bezwaar maken tegen JNUEE Answer Key 2022. De uitdagingen die de kandidaten in de JNUEE-antwoordsleutel hebben gedaan, worden geverifieerd door de vakexperts op basis van de nog bekend te maken eindscore.

Antwoordsleutel JNUEE 2022 – Directe link (nu beschikbaar)

JNUEE Challenge Antwoordsleutel 2022 – Directe link (nu beschikbaar)

Hoe JNUEE Answer Key 2022 te downloaden?

In de officiële kennisgeving werd vermeld dat – “National Examinations Agency voorlopige antwoordsleutels heeft geüpload, samen met vragenformulier met opgenomen antwoorden op de website https://jnuexams.nta.ac.in/ voor alle kandidaten die verschenen voor JNUEE-2022. ” Dus om het te downloaden, kunnen ze de onderstaande stappen volgen −

  • Eerste stap – Ga naar de officiële website van NTA JNUEE – jnuexams.nta.ac.in.
  • Tweede stap – Klik op de startpagina op het tabblad JNUEE 2022 Answer Key Challenge.
  • Derde stap – Voer op de nieuwe pagina uw aanvraagnummer, dob/wachtwoord en beveiligingsgegevens in.
  • Stap 4 – De antwoordsleutel en het antwoordformulier worden op het scherm weergegeven.
  • Vijfde stap – Download JNUEE Answer Key en bewaar een kopie.
READ  GTA 5 op Xbox Game Pass: hoe u de juiste versie voor uw console downloadt

JNUEE Antwoordsleutel 2022 Kennisgeving PDF

Hoe bezwaar maken in JNUEE Answer Key 2022?

Volgens de updates kunnen kandidaten tot 20 december 2022 tot 23.50 uur bezwaar indienen in JNUEE Answer Key. Voor Challenge Answer Key moeten kandidaten Rs betalen. 200 per afwijkende vraag als niet-restitueerbare verwerkingskosten. Zij kunnen de JNUEE-bezwaarvergoeding betalen via Pinpas / Creditcard / Netbanking / UPI. Op basis van de uitdagingen van de kandidaten in JNUEE Answer Key 2022, zullen de vakexperts het bekijken. Indien correct, wordt de JNUEE-antwoordsleutel beoordeeld. De resultaten van JNUEE 2022 worden bekendgemaakt op basis van de definitieve antwoordsleutel.

Lees ook: DU-toelating 2022: speciale vacatures 24 uur per dag vrijgegeven op du.ac.in, toepassingen starten vandaag

Schrijf u in voor resultaatupdates

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *