SkyShowtime offline bekijken? Zo kun je films en series downloaden

SkyShowtime offline bekijken?  Zo kun je films en series downloaden

Met de nieuwe SkyShowtime kun je ook films en series downloaden voor offline gebruik. In deze tip lees je hoe het werkt en waarom het handig is.

Lees verder na de aankondiging.

SkyShowtime-downloads voor offline gebruik

Net toen je dacht dat Nederland al genoeg streamingdiensten had, kwam daar deze week SkyShowtime bij. De dienst concurreert met Netflix, Disney Plus, HBO Max en Amazon Prime Video en kost € 3,49 per maand – mits je op tijd een abonnement neemt.

Misschien kijk je liever films en series op SkyShowtime op je tv, maar ook onderweg is het fijn om wat te kijken te hebben. Dan kan het handig zijn om films en series te downloaden, zodat je geen internetverbinding nodig hebt om ze te streamen. Zo bespaar je een hoop megabytes en kun je SkyShowtime ook in het vliegtuig gebruiken.

  1. Open de SkyShowtime-app op uw Android-telefoon of -tablet;
  2. Zoek de films of series op die je wilt downloaden, zodat je ze later zonder internetverbinding kunt bekijken;
  3. Onder elke film en afzonderlijke afleveringen ziet u een downloadknop (pijl naar beneden met een streepje);
  4. Klik hierop om het downloaden te starten en wacht tot het bestand is opgeslagen. U kunt de voortgang controleren in uw meldingen.

Het is dus heel eenvoudig om films en series te downloaden op SkyShowtime. Je kunt ook al je opgeslagen titels op één plek in de app vinden; Druk op de downloadknop onderaan om dit te doen. Als je vervolgens op play tikt, kun je je telefoon eenvoudig in bijvoorbeeld vliegtuigmodus zetten terwijl je kijkt.

READ  Win een liter speciale frikandelsoep tijdens carnaval op zaterdag

Belangrijk om te weten is dat je maximaal 30 titels kunt downloaden, gedeeld door de apparaten waarop je SkyShowtime gebruikt. Downloads worden 30 dagen voor je bewaard en zodra je op play klikt, heb je 48 uur de tijd om films of afleveringen van series te kijken. Daarna verdwijnt de betreffende titel uit je downloadlijst.

Meer over SkyShowtime

Het is jammer dat je geen andere opties hebt bij het downloaden van content. U kunt bijvoorbeeld niet kiezen in welke kwaliteit ze worden opgeslagen, dus u weet niet hoeveel opslagruimte ze innemen. SkyShowtime lijkt echter te kiezen voor hoge kwaliteit: de Yellowstone-aflevering (die 47 minuten duurt) weegt zo’n 800 MB.

Zoals gezegd kost SkyShowtime 3,49 euro per maandal geldt deze “voor het leven” korting tot en met 6 december 2022. Daarna betaal je 6,99 euro voor omroepdienst. SkyShowtime richt zich op exclusieve films en series, maar het aanbod is nog wat beperkt. controleer bestanden Kijktips voor SkyShowtime Voor acht titels zeker verdienen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *