Download Realme GT 2-achtergronden in FHD + resolutie

Deze week presenteerde Realme de nieuwe GT 2 en GT 2 Pro, twee zeer interessante smartphones die ook in ons land zullen aankomen. Beide zijn zeer onderscheidend en ontwikkeld met een omslag die aanvoelt als papier. Maar in dit artikel kun je de officiële wallpapers downloaden in FHD+ resolutie.

Realme GT 2 heeft een 6,62-inch AMOLED-scherm met 120Hz verversingssnelheid en FHD+ resolutie. De Pro-versie heeft een 6,7-inch LTPO 2.0 AMOLED-display met een dynamische verversingssnelheid van 1Hz tot 120Hz en QHD+ resolutie. Beiden hebben Gorilla Glass Victus.

In de standaardversie zit een Snapdragon 888-processor, terwijl in de nieuwe Pro Snapdragon 8 Gen 1. In beide gevallen wordt 8GB of 12GB RAM en 256GB of 512GB dataopslag gekoppeld.

Realme GT 2 Pro heeft een 50 MP hoofdcamera, een 50 MP ultrabrede camera en een 3 MP microscoop. De standaardversie deelt dezelfde hoofdcamera, maar verandert de groothoek. Daarnaast heeft de Pro een 32 megapixel selfiecamera, terwijl de standaardcamera 16 megapixel is.

Beide hebben een batterij van 5000 mAh met snel opladen van 65 W.

Twee Realme GT 2’s hebben 14 officiële wallpapers beschikbaar en ze zijn allemaal 1080 x 2400 pixels. Onderstaande wallpapers zijn direct na de preview te downloaden.

Realme GT 2-achtergronden downloaden

READ  De derde trui van Golden Knights is eindelijk onthuld
Written By
More from Eda Greene
Hier leest u hoe u de Marksheet downloadt, controleer het resultaat
Twaalfde resultaat van de Bihar State Board of Directors voor 2021: De...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *