Download statische en geanimeerde achtergronden voor OnePlus 10 Professional [anteprima]

OnePlus zal de nieuwe OnePlus 10 Professional een paar keer updaten, een eenheid die deze keer verschillende webpagina’s produceert die veel bewegen dankzij verschillende geruchten.

Vanaf deze dagen kunt u een voorbeeld van de nieuwe officiƫle achtergronden bekijken, of ze nu statisch of live zijn, en u kunt ze nu als achtergrond op uw apparaat instellen.

De OnePlus 10 Pro is in verschillende situaties te vinden op Twitter en Weibo, ook dankzij het bedrijf zelf, dat geen gevoelens heeft en ons van tijd tot tijd nieuwe screenshots aanbiedt. Samen met de nieuwste zie je in de hoogste beoordeling met de show aan.

Het systeem heeft een dubbel gebogen scherm en ultradunne randen aan alle kanten. Het cameragat bovenaan zit nog aan de linkerkant. Bovendien kondigt het bedrijf aan dat dit het eerste product zal zijn dat de nieuwe ColorOS 12.1 zal downloaden, gericht op Android 12. De laatste zal een van de nieuwigheden zijn die ze nu simpelweg Omoji noemen, of Apple’s Animoji.

Op de OnePlus 10 Professional is er een AMOLED LTPO 2-display met een verversingsvergoeding die van 1 Hz naar 120 Hz gaat, en binnenin de geweldige Snapdragon 8 Gen 1-processor.

In het achterste chassis bevinden zich 3 camera’s (OnePlus deelde ook de eerste monsters) en een 5000mAh-batterij met 80W bekabelde en 50W draadloze oplaadondersteuning.

De show staat gepland op 11 januari.

statische achtergronden

komt eraan ..

Svendi verblijf

OnePlus 10 Professional biedt een paar statische wallpapers op het bord (onder update). De wallpapers zijn echt geweldig en we hebben ze veel opgemerkt in veel van de uitgelekte illustraties of foto’s. ze was @Dit nummer is 97 Op Twitter ontdek je hieronder Connect to Get It All.

READ  Hoe Vimeo-video te downloaden op desktopwebsite en mobiele app

Ontvang OnePlus 10 Professional zijn live wallpapers

Written By
More from Eda Greene
Met Spotify kunnen desktopgebruikers nu hele albums downloaden
Met Spotify kunnen gebruikers nu albums downloaden naar de desktop-app met de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *