Hoe AGDQ 2022 online bekijken en wanneer begint het?

GDQ-logo in gloeiende witte letters op een zwarte achtergrond.

afbeelding: AGDQ

En zomaar, het is alweer een heel jaar geleden Geweldige games snel gemaakt. De sprintrace, die terug is in zijn dertiende jaar, begint vandaag. Leun na het verschrikkelijke 2021 achterover en geniet de komende week van een aantal leuke, indrukwekkende en wilde sprints. Het is misschien wel de beste manier om 2022 te beginnen. En het is ook nog allemaal voor het goede doel!

De sprintmarathon van een week is eerder vandaag van start gegaan. En net als vorig jaarAlle donaties gaan naar Stichting Kankerpreventie. Zoals altijd kunnen kijkers doneren om te bieden op zaken als moeilijkheidsgraden waarop spelers snel door hun games moeten slepen, evenals het kiezen van personagenamen en andere beslissingen die in het spel kunnen verschijnen.

Je kunt AGDQ live-uitzending bekijken via het evenement Officiële website En het zal zijn Gestreamd op Twitch. Als je niet alles wilt bekijken of geen tijd hebt om het te bekijken, kun je het volledige AGDQ 2022-schema online bekijken en wat tijd vrijmaken voor specifieke tours. hier is het Het volledige programma staat op de officiële GDQ-website.

Hier zijn enkele van de shows waar ik naar uitkijk, live of achteraf via de YouTube-pagina van het evenement.

9 januari Deathloop Gerund door CreeperHntr gepland om 14:40 EST:

Ik vind het altijd leuk om te zien hoe hardlopers gloednieuwe games spelen en hoe snel de community de game heeft gebroken sinds de lancering. Plus Deathloop ziet eruit als een leuk sprintspel.

11 januari Ratchet & Clank (2002) Het wordt mogelijk gemaakt door deltadoid, gepland om 14:45 uur EST:

oud of oud Vragen en gekletter Games hebben een meedogenloze lange geschiedenis van snelle hardlopers die nieuwe manieren ontdekken om grote delen van het spel over te slaan, soms door middel van zeer vreemde en uitdagende methoden. Dus kijken hoe een expert een poging doet tot R & C Live streamen is een opwindend iets.

13 januari halfwaardetijd Mogelijk gemaakt door Maltemller om 9.55 uur EDT:

Ik ben geen snelle loper. nooit. Maar er was een tijd, toen ik jonger was, dat ik probeerde te sprinten halfwaardetijd 2. Ik speelde dat veel, en ik dacht dat ik een record zou kunnen vestigen of zoiets. Ik heb dat nog nooit gedaan, maar kijk hoe anderen het spel vernietigen met rare fysica halfwaardetijd Het is altijd een feestjeEn het herinnert me aan wat zou kunnen zijn…

15 januari – Sekiro: Blindfolded Shadows Die Twice gerund door Mitchery is ingesteld om 15:50 ET:

Sorry, wat?

Als je meer wilt weten over welke van de snelle races en de regels van de klasse waarin ze worden gespeeld, kijk dan op Deze inzendingslijst door de hardlopers zelf. En voor alle snelle races die je misschien mist en wilt zien, worden er video’s geplaatst op GDQ YouTube-kanaal.

READ  PlayStation-fans denken dat God of War-regisseur een nieuwe PS5-game plaagt [UPDATE]
More from Madison Garrett
Het spel starten: verhaallijnen, must-watch-wedstrijden (en voorspelling) voor Huskerin versus Gophers | Amerikaans voetbal
Samori Toure (3), de brede ontvanger van Nebraska, signaleert “twee” voordat hij...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *