Download vandaag nog de digitale seizoenspas voor City Women

Download vandaag nog de digitale seizoenspas voor City Women

Stadsvrouwenseizoenskaarthouders kunnen vandaag (vrijdag 1 september) hun digitale seizoenskaart downloaden.

Zoek een e-mail van de club met daarin uw digitale seizoenskaart en nummer Voeg toe aan uw portemonnee Apple Wallet- of Google Wallet-knop.

Wij raden u ten zeerste aan om uw digitale abonnement(en) te downloaden zodra u uw bevestigingsmail ontvangt, zodat u ruim voor aanvang van het seizoen 2023/24 voorbereid bent. Dit bespaart je tijd in de eerste wedstrijd van het seizoen.

Om uw digitale abonnement aan uw Apple Wallet toe te voegen, opent u de e-mail op uw iPhone, tikt u op de knop ‘Toevoegen aan uw portemonnee’ en volgt u de instructies op het scherm. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van iOS (16.5) gebruikt en dat uw toegangscode is ingeschakeld. Raadpleeg onze Veelgestelde vragen voor aanvullende hulp indien nodig.

Om uw digitale abonnement aan uw Google Wallet toe te voegen, opent u de e-mail op uw telefoon, klikt u op de knop ‘Toevoegen aan uw portemonnee’ en volgt u de instructies op het scherm. Zorg ervoor dat u de Google Wallet-app downloadt, NFC inschakelt in Instellingen en uw toegangscode inschakelt. Raadpleeg onze Veelgestelde vragen voor aanvullende hulp indien nodig.


👨‍👨‍👧‍👦 Andere digitale seizoenspashouders in uw groep

Elke seizoenskaarthouder ontvangt individueel een digitaal seizoenskaart via het e-mailadres dat aan zijn of haar ticketaccount is gekoppeld. Als er binnen uw groep geen andere Abonnementhouders zijn die geen eigen mobiel apparaat hebben, kunt u meerdere Digitale Abonnementen downloaden naar één mobiel apparaat. Als een fan uit uw groep de e-mail van zijn digitale seizoenskaart kwijt is, neem dan contact op met ons Supporter Services-team: [email protected].

READ  Download het tijdschrift Report on Business van november 2023


Klik hier voor veelgestelde vragen over digitale abonnementen


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *