Download WDSU Parade Tracker voor iPhone en Android

WDSU Parade Tracker is terug! De stad New Orleans heeft ermee ingestemd om Krewe of Boo op 23 oktober uit te brengen in de Franse wijk, en de WDSU Parade Tracker zal er zijn om je onderweg updates te geven. De parade begint over 19 maanden in New Orleans, dus mis het niet, met onze laatste update van de Parade Tracker-app geven we je de meeste dekking en informatie, zodat je niet alleen klaar bent voor herfstparades, maar ook voor Mardi Gras en Mardi Gras Onze nieuwste release biedt een gestroomlijnd ontwerp met uitgebreide schema’s, kaarten van shows, pushmeldingen en de laatste weersupdates. Als je Parade Tracker al op je iOS- of Android-apparaat hebt, zit je bovenaan, maar zorg ervoor dat je het kunt updaten via de app stores zodat je de laatste informatie krijgt. De app is gratis voor iPhone en Android smartphones, download WDSU Parade Tracker voor iPhone en Android-smartphones! Klik hier om te downloaden voor iPhone Klik hier om te downloaden voor Android ws Weer en actualiteiten met de WDSU-app hier. Abonneer u op onze e-mailnieuwsbrieven om het laatste nieuws rechtstreeks in uw inbox te ontvangen. Klik hier om te registreren!

De WDSU Parade Tracker is terug!

De stad New Orleans heeft de Krewe of Boo goedgekeurd voor handel in de French Quarter op 23 oktober, en de WDSU Parade Tracker zal er zijn om je onderweg updates te geven.

Dit wordt de eerste parade in New Orleans in 19 maanden, dus mis het niet.

Met de nieuwste Parade Tracker-app-update geven we je de meeste dekking en informatie, zodat je niet alleen klaar bent voor de herfstshows, maar ook voor Mardi Gras en daarna.

READ  Black Clover Phantom Knights mobiele game schakelt servers in december uit

Onze nieuwste versie biedt een vereenvoudigd ontwerp met uitgebreide schema’s, panoramische kaarten, pushmeldingen en de laatste weersupdates.

Als je Parade Tracker al op je iOS- of Android-apparaat hebt, zit je bovenaan, maar zorg ervoor dat je deze update via de app stores, zodat je over de laatste informatie beschikt.

De app is gratis voor iPhone en Android-smartphones.

Download WDSU Parade Tracker voor iPhone en Android slimme telefoons!

Klik hier om te downloaden voor iPhone

Klik hier om het downloaden te starten Android

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws, weer en actuele gebeurtenissen met de WDSU-app hier. Abonneer u op onze e-mailnieuwsbrieven om het laatste nieuws rechtstreeks in uw inbox te ontvangen. Klik hier om te registreren!

Written By
More from Eda Greene

Pas de KCRG First Alert Weather-app aan om levensreddende waarschuwingen te ontvangen, waar u ook bent

Cedar Rapids, Iowa (KCRG) – De First Alert Weather-app is een geweldige...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *