Steelers vs Broncos: tijd, tv-schema en spelinformatie

Het reguliere seizoen 2021 gaat door. De Pittsburgh Steelers Ze merken dat ze drie keer op rij verliezen terwijl veel Steelers-fans naar antwoorden zoeken. Maar de show moet doorgaan en de Steelers keren dit seizoen voor de derde keer terug naar Heinz Field.

Zal de verdediging van Steelers in staat zijn om druk uit te oefenen op wie de middenvelder ook is? Kan de overtreding genoeg punten op het bord opleveren om te winnen? Zullen de Steelers voor het eerst in hun geschiedenis doorgaan met 0-3 in het Heinz Stadium?

Hopelijk beantwoordt deze zondag al deze vragen zoals Steelers We kijken er naar uit om het seizoen 2021 weer op de rails te krijgen. Zorg ervoor dat je alle informatie hebt die je hieronder nodig hebt, zodat je kunt genieten van je ontmoeting in de vijfde week:


De vijfde week:

Spel: Pittsburgh Steelers tegen. Denver Broncos

datum: zondag 10 oktober

Beginnend: 13:00 uur Oosterse tijd

plaats: Heinz Field, Pittsburgh, Pennsylvania

het weer: Live weersupdate

Tv kanaal: Lokaal uitgezonden op WPGH-FOX met Brandon Gaudin en Mark Schlereth als commentatoren en Sarah Kustok als zijverslaggevers. Kijk op de nationale uitzendkaart om te zien of de game in jouw regio draait.

Verbonden: NFL.com Game Pass Het biedt live games aan internationale kijkers en speelt elke game na voltooiing opnieuw af met een betaald abonnement. Abboneer op NFL Zondag Ticket Het geeft ook toegang tot streaming-games. fuboTV Hiermee kun je ook NFL-games online streamen met een abonnement. NFL-spel centrum De procedure wordt per spel geüpdatet. Het spel is ook beschikbaar op Hé ho! sport-app in sommige gebieden.

READ  De ultra-gewelddadige retro-shooter Prodeus is nu beschikbaar op Steam

radio: Stellar Nation Radio Met Bill Hillgrove, Craig Wolfley en Max Starks. Streaming zal live zijn op WDVE 102.5 FM en WBGG 970 AM in de omgeving van Pittsburgh of bekijk onze lijst met Steelers Radio Bedrijven. Kijkers kunnen overal ter wereld online luisteren via Steelers.com, maar De Steelers officiële mobiele app Het heeft geografische beperkingen. De Steelers zijn ook beschikbaar op Westwood One Radio, XM Radio op kanaal 232 en Sirius Radio op kanaal 103.

Je kunt ook volgen Achter het ijzeren gordijn werkgelegenheid Twitter Of in het artikel over de gameserie om alle hoogtepunten op te pikken. Zorg ervoor dat je na de wedstrijd terugkomt bij BTSC voor hun rapport na de wedstrijd en meld je aan voor Radio BTSC Steelers Op YouTube om het te vangen Steelers Post spelshow Met Jeff Hartman en Brian Anthony Davis.

More from Madison Garrett

Apps van de week: Astracraft en Oceanhorn: Chronos Dungeon | direct

Ga met drie vrienden naar een donkere kerker Oceanhorn: Kronos Dungeon En...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *