Download Windows 11 ISO-bestanden voor de nieuwste versie 22533

Microsoft blijft werken aan de eerste Windows 11-functie-update die deze zomer moet worden voltooid. Vandaag heeft het bedrijf ISO-bestanden vrijgegeven voor de nieuwe versie van Windows 11 Insider Preview Build 22533. Deze nieuwe build brengt een bijgewerkt pop-upontwerp voor hardware-indicatoren en vele andere verbeteringen en fixes.

Aangezien Windows 11 Build 22533 momenteel alleen beschikbaar is voor Dev Channel Insiders, zijn ISO’s alleen toegankelijk voor Windows Insiders die zich via de downloadpagina op het Dev Channel hebben geabonneerd.

Windows 11 Preview Build 22533 uitgebracht met een nieuw Flyout-ontwerp voor hardware-indicatoren

Download Windows 11 ISO-bestanden voor build 22533

ISO-bestanden voor Windows 11 Build 22533 zijn nu beschikbaar voor Windows Insiders in het Developer Channel Nieuwe builds ophalen van de Active Development Branch (RS_PRERELEASE).

Om Windows 11 ISO’s te downloaden, moet u deze stappen volgen om uzelf in te schrijven voor het Windows Insider-programma. [Windows Insiders can directly download Windows 11 ISO files]

Microsoft is van plan om elk jaar één grote Windows 11-functie-update uit te brengen. De eerste Windows 11 feature-update zal naar verwachting in de tweede helft van dit jaar voor het publiek worden uitgebracht.

READ  Heathrow en Gatwick: hoe u uw Covid-paspoort downloadt in de NHS-app
Written By
More from Eda Greene
NBN downloadsnelheden verbeteren en meer abonnementen bereiken maximale snelheden
De laatste meting van breedband in Australië van de ACCC kwartaalrapport Hij...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *