JEE Key Session 4 Antwoordsleutel vrijgegeven, hier is hoe kandidaten de antwoordsleutel kunnen downloaden op jeemain.nta.nic.in

New Delhi, 7 september: De antwoordsleutel voor de 2021 Main Session van het Joint Entrance Examination (JEE) 4 is vrijgegeven door het Nationaal Examenbureau (NTA). Kandidaten kunnen de versie van de antwoordsleutel controleren op de officiële websites – https://jeemain.nta.nic.in evenals in https://nta.ac.in/. De NTA heeft ook het Kandidatenantwoordblad samen met de antwoordsleutel gepubliceerd. De vierde sessie van JEE Main 2021 vond plaats op 26, 27 en 31 augustus en 1 en 2 september voor Paper 1 (BE/BTech).

Voor meer informatie over het maken van bezwaar kunnen studenten terecht op de officiële website. Volgens de officiële kennisgeving heeft de NTA de aspiranten toegestaan ​​om tot 8 september om 10.00 uur bezwaar te maken tegen de JEE Interim Master Answer Key. Studenten moeten het online aanvraagformulier invullen en in beroep gaan tegen de voorlopige antwoordsleutel voor sessie 4 voor JEE Main 2021. Er worden verwerkingskosten van Rs 200 in rekening gebracht voor elke betwiste vraag.

Bekijk hier de eenvoudige stappen om de JEE Main 2021 Session 4-antwoordsleutel te downloaden:

  1. Ga naar de officiële website, https://jeemain.nta.nic.in En klik op de antwoordsleutel-link op de hoofdpagina
  2. Voer uw aanvraagnummer en wachtwoord of geboortedatum in en klik vervolgens op Verzenden
  3. JEE Main 2021-antwoordsleutel wordt op het scherm weergegeven
  4. Download het en maak er een kopie van voor verdere behoefte of referentie.

“Kandidaten die niet tevreden zijn met de antwoordsleutel, kunnen hetzelfde aanvechten door een vergoeding van 200/- (slechts tweehonderd roepies) te betalen voor elke betwiste vraag als niet-restitueerbare verwerkingskosten. Deze faciliteit is beschikbaar van 06 september 2021 tot 8 september 2021 (tot 10.00 uur)”, luidde de NTA-verklaring.

READ  Gamasutra - Press Releases - PUBG MOBILE BLIJFT HACKERS EN PLUG-INS IN HET SPEL BESTRIJDEN MET VERNIEUWDE ANTI-CHEAT-MAATREGELEN

In JEE (Main) 2021 Sessie 4 werden ongeveer 7.32 lakh Aspiranten geregistreerd. Kandidaten moeten tot de beste succesvolle 2.50 lakh-aspiranten in JEE (Main) BE/BTech Paper 2021 (inclusief alle categorieën) behoren om in aanmerking te komen voor deelname aan JEE Advanced 2021.

(Bovenstaand verhaal verscheen voor het eerst op zijn laatst op 07 september 2021 om 16:53 IST. Voor meer nieuws en updates over politiek, wereld, sport, entertainment en lifestyle, log in op onze website Latestly.com).

Written By
More from Eda Greene

Roblox, een enorm tween-gamingplatform, wordt openbaar

Het bedrijf rapporteerde een omzet van $ 589 miljoen en een operationele...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *