Downloaddeals voor weekendconsoles: Black Friday 2021

Je herinnert je vorige week nog dat PlayStation en Xbox het voortouw namen met hun grote deals voor Black Friday 2021. Deze deals zijn nog steeds geldig, dus als je iets hebt gemist, neem dan zeker een kijkje. Ze worden nu echter vergezeld door Nintendo, dat zijn jaarlijkse Black Friday-onlineverkoop heeft gelanceerd.

Nintendo-deals omvatten zeldzame first-party prijsverlagingen voor games zoals Hyrule Warriors: Age of Calamity, Super Mario Odyssey en Xenoblade Chronicles 2, evenals exclusieve aanbiedingen van derden zoals Monster Hunter Rise, Bravely Default 2 en Marvel Ultimate Alliance 3: De Zwarte Orde. Er zijn honderden games te koop in de eShop en we lichten er zoveel mogelijk uit! Veel shop plezier en geniet van de vakantie!

Dit is onze selectie consoledeals dit weekend:

X-Box

Onderstaande games maken deel uit van de Xbox One Games with Gold / Deals with Gold. Om deze kortingen te ontvangen is een Xbox Live Gold-abonnement vereist.

De volgende deals zijn beschikbaar voor alle Xbox One-gebruikers. Xbox Live Gold-leden komen mogelijk in aanmerking voor extra kortingen.

Speel station

De volgende deals zijn beschikbaar voor alle gebruikers. PlayStation Plus-leden komen mogelijk in aanmerking voor extra kortingen.

  • Zwarte vrijdag
  • Playstation indie
  • Spellen onder $20

De volgende deals zijn alleen beschikbaar voor PlayStation Plus-leden.

Nintendo Switch


Er zijn dit jaar veel Black Friday deals! Als je iets vindt dat we misschien hebben gemist of als er iets specifieks is dat je wilt benadrukken, neem dan deel aan het gesprek en laat het ons weten in de comments.

Ozzie speelt al videogames sinds hij op vijfjarige leeftijd zijn eerste NES-controller kocht. Sindsdien is hij dol op gamen, maar tijdens zijn studententijd nam hij slechts een korte pauze van hem. Maar hij werd teruggetrokken na jaren in de QA-kringen voor zowel THQ als Activision te hebben doorgebracht, waarbij hij het grootste deel van de tijd had besteed aan het helpen van de Guitar Hero-serie naar zijn hoogtijdagen. Ozzie is een grote fan geworden van platformgames, puzzelgames, schietgames en RPG’s, om er maar een paar te noemen, maar hij is ook erg geïnteresseerd in alles met een goede en meeslepende verhaallijn. Want wat zijn videogames als je geen goed verhaal kunt hebben met een nieuwe Cherry Coke?

READ  Hoe de Bravely Default Demo te downloaden 2

Written By
More from Eda Greene
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *