Mparts documenten zijn nu echt • Metaal Magazine

Documentatie is nu beschikbaar om in realtime te downloaden voor het merendeel van de 30.000 artikelen van Mparts. Ook video’s en animaties zijn op productniveau geïntegreerd, zodat u het juiste product kunt kiezen.

Hoewel de wedstrijden Het werkt al geruime tijd met SAP, tot voor kort werd documentatie gemaakt met behulp van Indesign en een softwarepakket van derden.

Geen van beide is gekoppeld aan SAP en zodra de documentatie klaar was, werd deze in pdf-formaat op de website geplaatst.

Eventuele tijdelijke (technische) wijzigingen zijn doorgevoerd in het SAP-systeem, maar niet direct in de documentatie omdat dit erg arbeidsintensief was.

live

Sinds kort zijn de gegevens in het SAP-systeem één met de gegevens in documenten en daarbuiten de website.

Als gevolg hiervan kan technische documentatie nu in een mum van tijd in realtime worden gegenereerd door deze te downloaden.

De PDF wordt ook in realtime gegenereerd.

Alle functies

In de documentatie van Mparts worden alle technische kenmerken (zoals beschikbare materiaalsoorten, krachten en temperatuurbereik) van de verschillende in kleur gepresenteerde producten uitgebreid beschreven.

Bovendien zijn voor de meeste producten 2D en 3D (step) graphics beschikbaar.

Aangezien alle documentatie voortaan in realtime wordt gegenereerd, zijn het Indesign-pakket en het externe softwarepakket niet langer nodig. Hier komt dus een einde aan.

Ook video’s en animaties

Naast de documentatie is er ook integratie van video- en animatiedelen op productniveau. Op deze manier wordt de werking van het product duidelijker en kan er een betere keuze gemaakt worden.

Mparts levert advies, componenten en industriële oplossingen die technologisch hoogwaardig zijn, van eerste idee tot nazorg.

READ  Zo kun je gratis boeken downloaden voor je iPhone of iPad

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *