Draagbaar als menselijke demo’s met scherm erop [Gallery]

Draagbaar als menselijke demo’s met scherm erop [Gallery]

Na vele teasers heeft Humane vandaag eindelijk haar product onthuld. Voormalig Apple-ontwerper Imran Chowdhury demonstreert een strijdlustig portret (in Star Trek taal) op de TED 2023-conferentie.


9to5Google heeft een bestand Start de nieuwsbrief opnieuw dat de grootste Google-verhalen belicht met toegevoegde opmerkingen en andere weetjes. Registreer hier!


Het Humane-apparaat, dat we eerder noemden, is Android en kan worden aangedreven door een Qualcomm-chip (Snapdragon), is kleiner dan een smartphone. Aan het einde van het gesprek haalde Chaudhry het uit een speciaal ontworpen borstzak en slaagde erin het perfect in zijn handen te houden.

Je hebt alleen een klein stukje kaas nodig om het af te maken, en deze top heeft een laserprojector die een virtueel scherm creëert op de palm van je hand of een ander oppervlak. Deze resulterende projectie is vierkant van vorm en groen van kleur, met een goede resolutie.

Er is ook een naar de wereld gerichte camera aan de bovenkant van het apparaat die werd gebruikt om visuele interpretatie op het podium uit te voeren. Vermoedelijk zullen er ook andere sensoren aanwezig zijn.

Spraakinvoer werd geactiveerd door op de behuizing van het apparaat te tikken, dat zich onder de jas/doek bevindt, om spraakinvoer te starten. Er is een gele lichtband aan de bovenkant tijdens luisteren/activiteit.

Humane is opgericht door Apple Program Director Bethany Bongiorno en Design Lead Imran Chowdhury. De laatste werkte meer dan twee decennia bij Apple (1995-2016) en was lid van het Human Interface-team, terwijl de eerste verantwoordelijk was voor de engineering van iOS- en Mac-software van 2008 tot een soortgelijk vertrek in 2016. Het verklaarde doel van het bedrijf is om ’technologie te bouwen die vertrouwd en natuurlijk aanvoelt’ en menselijkheid’, waarbij het bedrijf zich uitspreekt tegen koptelefoons en slimme brillen omdat ze te isolerend zijn.

READ  LG onthult zijn OLED TV-reeks voor 2024

Humane zei eerder in 2023 meer informatie over het toestel te verwachten. Bevat De wachtrij is hier.

Bijwerken…

Meer over dierenwelzijn:

FTC: We gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. meer.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *