Drago Noka komt op 28 april naar PS4

Drago Noka komt op 28 april naar PS4

Uitgever PLAYISM en ontwikkelaar GeSEI unkan brengen een PlayStation 4-versie uit van de farming life simulator / city building game Drago Noka Op 28 april maakten de bedrijven bekend. Verlanglijst is nu beschikbaar via Playstation-winkel.

Drago Noka Het werd voor het eerst gelanceerd voor pc via DLsite op 22 januari 2022, gevolgd door Switch en PC via stoom Op 12 januari 2023.

Hier is een overzicht van het spel, via PLAYISM:

Run je dorp vrij op de rug van een draak

Het oppervlak wordt overspoeld met gigantische reuzen en gevaarlijk ongedierte, waardoor een wereld onbewoonbaar blijft door hun aardbeving. Mensen hebben geen plek om te leven aan de oppervlakte, en dus… leven ze op de ruggen van draken! Ontwikkel je eigen dorp, verzamel verschillende materialen en maak nieuwe items met je eigen handen. Ontspan en geniet van het veilige en rustige dorpsleven ver van de oppervlakte onder het dak van een gigantische draak!

Nodig nieuwe dorpelingen uit met verschillende vaardigheden

Rekruteer en vestig nieuwe dorpelingen met unieke vaardigheden en persoonlijkheden. Sluit vriendschap met ze, werk samen en bouw samen. We verrijken elkaars leven en wie weet… begin jij zelf een gezin!

Leef een druk maar zorgeloos leven

Doe veel verschillende banen, zoals landbouw, smeden, vissen, kleermaken, koken, synthetiseren en boerderijdieren fokken! Creëer het dorp dat je wilt en zorg tegelijkertijd voor de behoeften van je dorpelingen.

Maak je klaar voor de strijd met andere draken

Hoe vredig het dorpsleven ook is, je moet klaar zijn voor het gevecht in de toekomst, want je draak is niet de enige draak in deze wereld… Vuurdraak, winddraak, ijsdraak en meer zwerven ook door het land. Alleen al hun aanwezigheid beïnvloedt je dorp op verschillende manieren. Op een dag moet je ze misschien frontaal bevechten, dus wees voorbereid!

Bekijk hieronder een nieuwe trailer.

READ  49ers DE Jordan Willis 6 wedstrijden geschorst wegens een PED-overtreding

Playstation 4 reclame

Engels

Japans

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *