Dragon Age: Dreadwolf alpha kan nu van begin tot eind worden gespeeld

BioWare zegt dat er lang naar uitgekeken wordt RPG-spel Dragon Age 4 kan nu van begin tot eind worden gespeeld. De Dragon Age: Dred Wolf Een alfa-mijlpaal werd aangekondigd in een game-update die door General Manager Gary McKay op de officiële website van EA is geplaatst, wat volgens hem betekent dat de productie nu kan worden verschoven naar het werk aan visuals, tempo en items “die het belangrijkst zijn voor onze fans”.

“Nu we eindelijk de hele game kunnen ervaren, zijn voor mij de personages het leukst,” Make-up schrijft. «Of het nu handlangers, bondgenoten of schurken zijn, ze zijn geïntegreerd in het spel op een manier die een concept dat altijd al deel uitmaakte van Dragon Age-DNA – verhalen over mensen – en het verder gaat dan ooit tevoren.»

McKay zegt dat Dreadwolf spelers naar Minrathos City zal brengen, een plek waar tot nu toe alleen op gezinspeeld is in de Dragon Age-serie.

“Het is een stad gebouwd op magie en gevoed door magie, en de manier waarop dit zich heeft gemanifesteerd in zijn visuele identiteit en hoe het eruit ziet in vergelijking met de eerdere steden die we in Dragon Age hebben bezocht, is behoorlijk verbazingwekkend”, zegt Mackay.

Er is geen officieel Dragon Age 4 releasedatum Tot nu toe aangekondigd, en zoals insiders eerder dit jaar meldden, was daar geen kans op Komt uit in 2022. Het ziet er echter naar uit dat de ontwikkeling in een goed tempo vordert, dus we zullen daar waarschijnlijk binnen niet al te lange tijd meer over horen.

READ  Bouw gigantische monsters uit onderdelen en vecht tegen ze in Kaiju Klash

Written By
More from Max Mcgee
Skyrim mod vraagt ​​je om een ​​scriptie te schrijven over Elder Scrolls lore
Als je jezelf ooit als een expert in de overlevering van Elder...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *