Dragon Age: Dreadwolf heeft zijn alpha-mijlpaal bereikt en kan van begin tot eind worden gespeeld

BioWare heeft via een blogpost van Managing Director Gary McKay aangekondigd dat Dragon Age: Dred Wolf, de vierde game in hun fantasy-RPG-serie, heeft zijn mentor Alpha voltooid. Als dat niets voor je betekent, beschrijft BioWare het als het moment dat “elke game samenkomt … we de hele game kunnen ervaren, van de openingsscènes van de eerste missie tot het einde.” Het vervolg op Dragon Age werd officieel aangekondigd in 2018, maar was in eerste instantie ontworpen als een game die er helemaal om draait diefstal wizard alvorens de ontwikkeling te hervatten. Daarom zou de introductie van Dreadwolf een aanmoediging moeten zijn voor fans van de serie.

verzinnen Blogpost Het is onderdeel van het initiatief van de studio om transparanter te zijn met fans; Eerder maakten ze bekend dat de RPG in februari in productie ging. Met deze hernieuwde transparantie deelde McKay ook waar de studio nu aan gaat werken om Dreadwolf Alpha te verslaan. . BioWare is ook hard aan het werk om hun Mass Effect-trilogie op te volgen, aangezien ze “uitkijken naar het vieren van onze community volgende maand op N7 Day.”

BioWare lijkt een lange geschiedenis te hebben gehad met chaotische ontwikkelingscycli, met naar verluidt Dragon Age: Inquisition en Mass Effect Andromeda in een ernstige crisis. Met name Anthem, de mislukte live-service, had de meeste studio Openlijk onrustige ontwikkeling. Als reactie op de slechte arbeidsomstandigheden zijn de medewerkers van Dreadwolf erin geslaagd de kwaliteit te waarborgen Stem op de vakbond!, eerder dit jaar. Ik hoop dat Dreadwolf soepel samenkomt.

READ  Call of Duty: Warzone vestigt een record voor 162 kills in één wedstrijd

Written By
More from Aubrey Mason
USS Bonhomme Richard: Scheepsbrand kan jarenlang de Amerikaanse vloot in de Stille Oceaan belemmeren
Marineofficieren zeiden dat de brand aan boord van de USS Bonhomme Richard,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *