Cyberpunk 2077 Steam-recensies van de afgelopen maand zijn 90% positief.

Het is meer dan een maand geleden dat Cyberpunk Edgerunners debuteerde op Netflix en sindsdien stromen Cyberpunk 2077 Steam-recensies binnen nieuwe gastheer De terugkerende spelers schieten het spel. Als je nu kijkt naar Steam’s compilatie van Cyberpunk 2077-gebruikersrecensies in de afgelopen 30 dagen (en er zijn er bijna 15.000), is hun totaal “zeer positief”, waarbij 90% van de gamers sci-fi inzendt RPG-spel uitstekend.

“Woooo, kijk hier eens!” tjilpen Cyberpunk 2077 Missiemanager Bowie Sasco. “90% van de recensies op Steam in de afgelopen 30 dagen zijn zeer positief.” Hij voegde eraan toe: “Je voelt je zo goed, je kunt het je niet voorstellen” met een huilende emoji die gevoelens naar huis drijft.

Nu zijn tweede verjaardag nadert, heeft Cyberpunk 2077 een roadtrip gemaakt. Na verschillende vertragingen werd het uiteindelijk in december 2020 gelanceerd na een massale marketingcampagne. Hoewel de kritieke recensies overwegend gunstig waren, veranderde de toon drastisch toen spelers voor het eerst voet aan wal zetten in Night City, vooral degenen die op consoles van de laatste generatie speelden. Reviewers kregen alleen pc-codes, en Slechte staat van consolepoorten in Cyberpunk 2077 Het is verborgen.

Developer CD Projekt Red heeft gewerkt aan patches en bugfixes en enkele kleine stukjes extra inhoud, Duw haar oorspronkelijke plannen terug Voor uitgebreide DLC-inhoud. Hoewel de game in die tijd aanzienlijk is verbeterd, heeft de slechte wil veroorzaakt door de mislukte lancering de game tot een paria gemaakt – je krijgt geen tweede kans om een ​​eerste indruk te maken.

Tenzij je natuurlijk anime kunt maken met Studio Trigger. Toen Edgerunners in september debuteerde, De spelers besloten terug te keren Naar het rollenspel dat ze hielp inspireren, namelijk: Het lijkt erop dat ze het leuk vonden wat ze vonden.

READ  Xbox Game Pass: 14 geweldige Xbox One- en pc-games om nu te spelen

De toekomst voorspellen, eerst – En nu alleen – De uitbreiding van Cyberpunk 2077, Phantom Liberty, wordt uitgebracht in 2023. Ondertussen heeft CD Projekt Red aangekondigd dat het werkt aan een geheel nieuwe Cyberpunk-game, momenteel genaamd Project Orion, samen met Verschillende nieuwe spellen In The Witcher’s World.

Written By
More from Max Mcgee
De drive-by-tactiek van PUBG raakt op in de komende update
Een van de meest vervelende tactieken van PlayerUnknown’s Battlegrounds is om in...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *