Dragon Quest X Offline voor PS5, PS4, Nintendo Switch en pc Laat tot zomer 2022

Nieuws

Square Enix maakte vandaag bekend dat het heeft besloten de Japanse release van Dragon Quest X Offline uit te stellen tot de zomer van 2022.

Square Enix maakte vandaag bekend dat het heeft besloten de Japanse release van Dragon Quest X Offline uit te stellen tot de zomer van 2022.

het spel Het zou op 26 februari 2022 uitkomen, voor PS5, PS4, Nintendo Switch en pc via Steam.

Volgens de ontwikkelaar werd de vertraging bepaald door de noodzaak om de kwaliteit van het spel verder te verbeteren om het in ideale omstandigheden aan fans te kunnen presenteren.

DLC-content die het verhaal van de eerste uitbreiding, “The Sleeping Hero and the Guided Allies”, toont, is ook vertraagd en zal in de herfst van 2022 in Japan worden uitgebracht.

Hieronder kun je een trailer bekijken, zelfs als het dezelfde is die in oktober is uitgebracht zonder de releasedatum.

Je hebt waarschijnlijk alle verwijzingen naar “in Japan” in het artikel gelezen, omdat de game niet in het Westen is aangekondigd en niet is opgenomen in de programmering voor de Tokyo Western Games Show van Square Enix, wat geen goed teken is in een vertaling perspectief. Het is zeer waarschijnlijk dat, net als zijn online versie, Dragon Quest X is offline Het blijft beperkt tot Japan.

Zeg natuurlijk nooit nooit, want je zou kunnen beweren dat dit een perfecte gelegenheid zou zijn om westerse fans de Dragon Quest-verhalen te laten ervaren die ze hebben gemist, maar voorlopig lijkt lokalisatie onwaarschijnlijk. Het enige wat we kunnen doen is blijven vragen en hopen.

READ  Speel met je geliefde en overleef in Night City: games in de herfst van 2020

Written By
More from Aubrey Mason
Hier zijn enkele van de eerste tweets van Trump na de uitspraken
De dagvaardingen voor de financiële documenten van president Trump blijven geblokkeerd, zei...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *