Update van december beschikbaar voor Samsung Galaxy A52

De december update is nu klaar voor de Samsung Galaxy A52 in Nederland en België. Behalve de bijbehorende beveiligingspatch, brengt de nieuwste firmware geen merkbare wijzigingen aan.

Galaxy A52 december 2021-update

Een van de Samsung-telefoons die relatief vroeg in 2022 Android 12 krijgt, is de Galaxy A52. Tenminste, als de uitrol van deze upgrade volgens plan verloopt. De afgelopen weken haperde dit bij de Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3, en sinds kort ook bij de Galaxy S21. Uiteraard krijgt de Galaxy A52 deze maand pas de gebruikelijke beveiligingsupdate.

Dit is precies wat er nu gebeurt. A525FXXS4AUL3-firmwareversie is beschikbaar voor de 4G-variant, terwijl u op A52 met 5G de A526BXXS1AUL2-firmwareversie kunt downloaden. De update is een pure beveiligingsupdate en heeft maar één doel: de patch van december installeren. Het bevat ongeveer 30 beveiligingsverbeteringen voor het Android-besturingssysteem. Onder hen zijn een aantal belangrijke fixes voor apparaten die een Qualcomm-processor hebben – zoals de Galaxy A52 al.

Achttien extra fixes die de eigen software van Samsung verbeteren, waaronder beveiligingsproblemen bij het sluiten van het vergrendelscherm en de camera-app.

READ  Gratis computercursussen bij Duqm Library
More from Madison Garrett
Ervaar ruimtetechnologie van de volgende generatie in het Kerbal Space Program
De meeste games verliezen na een paar jaar hun relevantie, maar de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *