Dream Sports heeft de op Pune gebaseerde Rolocule Games overgenomen

Dream Sports zei maandag dat het Rolocule Games heeft overgenomen, een in Pune gevestigde ontwikkelaar van mobiele games. Rolocule werd ondersteund door topinvesteerders, waaronder: Bloom Ventures, Mumbai Angels en CIIE (IIM Ahmedabad).

Na de overname zal de naam van Rolocule worden gewijzigd in: Dream Game Studios, en de oprichter, Rohit Gupta Je blijft Dream Game Studios leiden, Focus op premium interactieve game-ervaringen op mobiel.

Ze runt Dream Sports, een toonaangevend sporttechnologiebedrijf Dream 11, FanCode, DreamSetGo, DreamPay, Dream Capital.

In een persbericht zei Rohit Gupta, oprichter van Rolocule: “Deze validatie is welverdiend voor mid-core gaming in India, en ons team heeft hard gewerkt om dit punt te bereiken. Ons doel is om gamen van wereldklasse op lange termijn aan te bieden. franchises en IP-adressen uit India. We zijn verheugd om deze stap te zetten met Dream Sports.”

Rohit Gupta, Rolokol Games

Rolocule Games, opgericht in 2010 door Rohit Gupta, richt zich op mid-core games in India met games als Flick Tennis, Dead Among Us, Dance Party, Bowling Central, Verzamel miljoenen downloads wereldwijd.

Harsh Jain, mede-oprichter en CEO van Dream Sports, zei: “Dream Sports heeft een collectief gebruikersbestand van 125 miljoen sportfans en we zijn ons bewust van de enorme groeimogelijkheden in sport-, gaming- en fitnesstechnologie in India. Als ondernemers zijn we zijn hier om andere ondernemers te ondersteunen via Dream Capital en hen toegang te geven tot een sterk gebruikersbestand van 125 miljoen gebruikers en operationele ondersteuning van ons deskundige team van CXO’s.”

Onlangs kondigde Dream Sports de lancering aan van een enorm spel $ 250 miljoen fonds voor corporate buy-out en venture capital arm, Dream Capital, om te investeren in start-ups op het gebied van sport, spel en fitness.

READ  Hajj 2020-regels: moslims mogen Kaaba niet aanraken, beperkte toegang, sociale afstand en meer

Dream Capital is al begonnen met het publiceren van zijn groep en investeert in acht bedrijven, waaronder: SoStrunk en Elevaro, onder andere.

Dave Bajaj, Managing Director van Dream Capital, zei: “Als een meerfasige CVC bieden we geduldig kapitaal en diepgaande tactische inzichten aan startups om hun kans op succes te vergroten. Ons doel is om ondernemers aan te vullen met onze strategie, producten en marketingkennis die normaal gesproken in een vroeg stadium niet toegankelijk is. DreamCap is altijd op zoek om talent toe te voegen aan zijn team van ondernemers en durfkapitaal / persoonlijke investeringsprofessionals met een passie voor sport en gamen. “

More from Madison Garrett

OSSC, ANM, Apothekerstoegangskaart uitgegeven aan verpleegkundigen die in OSSC werken; Hier is hoe te downloaden

Odisha Personnel Selection Committee (OSSC) heeft de toelatingskaart vrijgegeven voor het grote...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *