Dredge overtreft de interne verwachtingen na het overschrijden van de omzet van 1 miljoen

Dredge overtreft de interne verwachtingen na het overschrijden van de omzet van 1 miljoen

Eldritch visavontuur van Black Salt Games Baggeren Sinds de lancering in maart 2023 zijn er meer dan een miljoen exemplaren van verkocht.

Baggeren Producent Nadia Thorne en 3D-kunstenaar Micky Bastiaens deelden de mijlpaal met Game Developer tijdens een interview bij PAX Australia, waaruit bleek dat de prestaties van de game hun stoutste verwachtingen ruimschoots overtroffen.

“We hoopten in ons eerste jaar 100.000 exemplaren te verkopen”, zei Thorne. “Dat zou geweldig zijn geweest. Dat was het hoogste toen we onze verwachtingen vaststelden. We hebben die doelen overtroffen.”

Thorne zei dat de in Nieuw-Zeeland gevestigde studio aanvankelijk vond dat het verkopen van een miljoen exemplaren binnen een jaar een ‘gek’ doel was, maar hij zei dat Baggeren Binnen 24 uur na de lancering zijn er al meer dan 100.000 verkocht, wat een indicatie geeft van wat de toekomst in petto heeft.

“Het lanceerfeest hadden we eigenlijk op een boot, en we waren ons net aan het opfrissen”, zegt Bastiaens [sales page] Gaan “Oh mijn God, oh mijn God”

Dankzij deze mijlpalen kon Black Salt het project vanaf een veilige plek blijven ondersteunen, en de studio bereidt zich nu voor op de lancering van zijn eerste officiële uitbreiding. Baggeren In de vorm van Bleke toegang Op 16 november 2023.

Als je wilt weten hoe Black Salt een fantastische, enge wereld heeft gecreëerd Baggerenkun je onze verslaggeving van Bastiaens’ GCAP-lezing lezen, waarin hij uitlegt hoe de studio de grootste angsten van spelers tegen hen keerde. Of duik in ons uitgebreide interview met het ontwikkelingsteam om te ontdekken wat er komt kijken bij het creëren van een verontrustend zeegezicht met verborgen diepten.

READ  Ubisoft stelt geplande gesloten bèta voor Ghost Recon Frontline uit

Voor een meer technische kijk op een van de kernmechanismen van het project, kun je duiken in deze diepe duik, geschreven door de ontwikkelaars Baggeren Spatial Inventory System – Gemaakt door Black Salt-programmeur, schrijver en mede-ontwerper Joel Mason.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *