Drishyam 2 volledige film gelekt op Movierulz gratis download | Mohanlal’s Drishyam 2-download van Tamilrockers

kruimel

Nieuws

Uwe Sruthi Himachandran

door Filmibeat Office


Voltooi de langverwachte film van Mohanlal

Drishyam 2

Het werd vandaag (19 februari 2021) uitgebracht op Amazon Prime Video. Geregisseerd door Githo Joseph, is de familiethriller de nieuwste film geworden die online is gelekt.

Drishyam 2

Gelekt op Telegram, Movierulz en andere op hacking gebaseerde websites.

Mohanlal

Geproduceerd door Anthony Pirombafor onder leiding van zijn productiebedrijf, Aashirvad Cinemas, kreeg de film positieve reacties van fans. Netizens prijzen Mohanlal voor het spelen van hem als Georgiotti, een schoolverlater op een missie om zijn gezin te beschermen nadat zijn oudste dochter uit zelfverdediging een ernstig misdrijf pleegde.

De geweldige uitvoeringen van de andere acteurs, de verbluffende cinematografie van Satish Korop, de muzikale score van Anil Johnson en het script geschreven door Jetho Joseph werden ook gewaardeerd.

Drishyam 2

Het is een geweldige mix van spanning, opwinding, emotie en familiebanden, waardoor de film erg goed te bekijken is.

In verband daarmee is Mohanlal-starrer een vervolg op de film uit 2013

Drishyam
, Die een brede positieve reactie kreeg van het publiek toen ze in theaters over de hele wereld werden uitgebracht. Drishyam 2 begint waar het eerste deel eindigde en er wordt verwacht dat het alle onbeantwoorde vragen in het eerste deel zal beantwoorden, die het publiek met ontzag hebben achtergelaten.

Gips

Drishyam 2

Ze omvatten Meena, Esther Anil, Ansiba Hassan, Asha Sarath, Siddique, Murali Gopy, Krishna, Sai Kumar, GB Ganesh Kumar, Aneesh G Menon, Kozhikode Narayanan Nair, etc. Hoewel het eerder de bedoeling was om de film in januari 2021 in de bioscoop uit te brengen, besloten de filmmakers later om Amazon Prime Video te gebruiken.

READ  Hoe & Vikings-Packers Game te bekijken

Lees ook: Drishyam 2 Exclusief: Mohanlal zegt dat Georgekutty een mysterie is; Hij onthult zijn favoriete versie van Dresham!

LEES OOK: Drishyam Trailer Release 2: Mohanlal-Jeethu Joseph Movie krijgt releasedatum!

Written By
More from Eda Greene

Dynamico releases op mobiele platforms

Nathan Anderson 21 december 2020-13: 18 uur Dynamico is een actie-avonturenspel dat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *