LeBron James benoemde de Los Angeles Lakers en Kevin Durant van de Brooklyn Nets aanvoerder van de NBA All-Star Games

Spits van Los Angeles Lakers LeBron James En Brooklyn Nets Forward Kevin Durant De twee kapiteins van de NBA All-Star van volgende maand werden donderdagavond geselecteerd.

James en Durant kiezen hun team uit de 22 resterende All-Stars tussen nu en de All-Star-wedstrijd – die de NBA eerder donderdag officieel aankondigde dat deze op 7 maart in Atlanta zal plaatsvinden – nadat ze de meeste stemmen van alle spelers hebben ontvangen. in beide conferenties.

De spelers die zich bij hen voegden, gingen naar de voortuin van beide conferenties zoals verwacht, met de Milwaukee Bucks-aanvaller Durant erbij. Giannis Anticonmou Het Philadelphia 76ers Center Joel Embiid In de startset Oost, terwijl James zich bij de spits van Los Angeles Clippers voegde Kawhi Leonard Het Denver Nuggets Center Nikola Gokic In het westen.

De achterste cirkels waren echter controversiëler. Golden State Warriors Ranger Stephen Curry Hij was een hoofdbestanddeel in het Westen, terwijl de Dallas Mavericks een blijvertje was Luca Doncic Portland Trail Blazers gebonden doelman Damian Lillard​ Doncic behaalde de tweede plaats in de stemming voor fans, maar eindigde als derde – achter Lillard – in zowel de media als de spelersstemming. Dat gezegd hebbende, was Doncic uiteindelijk de keuze om te beginnen omdat de stemmen van de fans – die goed waren voor 50% van de stemmen, waarbij zowel spelers als de media 25% kregen – het keerpunt was.

In het oosten schittert de Washington Wizards Bradley BellDe topscorer van de NBA met 32,8 punten per wedstrijd verdiende één startpunt nadat hij vorig jaar controversieel was uitgesloten van het team. Het was zijn eerste kick-off-knikje. Een ander startpunt is Nets Star Keri Irving, Waar hij zich bij collega Durant voegde.

READ  Serena Williams en haar nieuwe dubbelpartner nemen Social Media By Storm

Lakers naar voren Anthony Davis En tondeuse naar voren Paul George Het eindigde als vierde en vijfde op rij in de stemming van het Western Front Court, terwijl het de Utah Jazz bewaakte Donovan Mitchell Ze stond op de vierde plaats van de rangers van het Westen. In het oosten zijn de Boston Celtics spits Jason Tatum Miami Heat-aanvaller Jimmy Butler Ze eindigden als vierde en vijfde bij het stemmen op de front court, terwijl Durant en Irving hun teamgenoot veiligstelden James Harden Ten derde, de doelman van Chicago Bulls Zach Lavigne Hij eindigde als vierde en Celtics-doelman Jaylen Brown – Wie op de tweede plaats stond in de mediastemming – won de vijfde plaats.

De overige 14 locaties zullen worden bepaald door coaches van beide conferenties, die de komende dagen op zeven stemmen uit zowel Oost als West zullen stemmen. De resultaten worden dinsdagavond bekendgemaakt op TNT.

James’s All-Star Game zal de jazzcoach Queen Snyder leiden, die de eer pakte met de overwinning van maandag op 76. Ondertussen zal 76-koppige coach Doc Rivers beslissen over de training van het andere team als de Sixers een van de volgende twee wedstrijden of de Bucks winnen. en netten verliezen deze week weer.

More from Madison Garrett

Breakpoint is in januari gratis op Stadia

Google Stadia heeft de afgelopen maanden enkele “gratis te spelen” weekenden geïntroduceerd...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *