Dromerige foto’s van de Mehendi-ceremonie van Miheeka Bajaj

Miheeka en Rana Daggubati zullen naar verluidt zaterdag trouwen. (Afbeelding met dank aan: krsalajewellery )

Hoogtepunten

  • Miheeka combineerde haar outfit met een maang tika en zware oorbellen
  • Sommige foto’s tonen ook haar poseren voor de camera voordat ze mehendi toepast
  • Miheeka’s moeder heeft donderdag foto’s gedeeld van haar haldi-ceremonie

New Delhi:

Na prachtige foto’s van Miheeka Bajaj’s hechtenis ceremonie, we zijn toevallig enkele adembenemende foto’s van haar tegengekomen mehendi ceremonie. Miheeka en zuidster Rana Daggubati zullen naar verluidt zaterdag trouwen in Hyderabad en foto’s van hun huwelijksfeest hebben de sociale media al verlicht. Op vrijdag deelde de officiële pagina van Krsala-juwelen – een sieradenmerk dat eigendom is van Miheeka Bajaj’s ouders Bunty en Suresh Bajaj – foto’s van de aanstaande bruid die haar prachtige mehendi liet zien. Miheeka ziet er prachtig uit in een roze outfit, die ze combineerde met een maang tika en zware oorbellen. Een paar berichten bevatten ook Miheeka die voor de camera poseert voordat ze mehendi toepast.

Bunty Bajaj deelde ook een glimp van de ceremonie op haar Instagram. Bekijk hier dromerige foto’s van de mehendi-ceremonie van Miheeka Bajaj:

Foto’s van Rana Daggubati en Miheeka Bajaj’s hechtenis de ceremonie is sinds donderdagochtend populair op sociale media. Rana Daggubati deelde een gelukkige foto van zichzelf en Miheeka van de gelegenheid en schreef op Instagram: “En het leven gaat met een glimlach verder. Bedankt.” De foto’s tonen de acteur die een kurta-dhoti set en Miheeka met een felgele en groene lehenga, die ze combineerde met zeeschelpjuwelen.

Meer foto’s van de hechtenis ceremonie werd gedeeld door Miheeka Bajaj’s moeder Bunty op haar Instagram-profiel. Bekijk ze hier:

READ  Lost Ark heeft nu meer dan 20 miljoen spelers wereldwijd

Rana Daggubati en Miheeka Bajaj zijn officieel verloofd op 21 mei. Mocht je nog geen foto’s van hun verlovingsceremonie gezien hebben, kijk dan nu:

Miheeka Bajaj, geboren en getogen in Hyderabad, is de oprichter van evenementenbeheerbedrijf Dew Drop Design Studio, gevestigd in Hyderabad. Ze studeerde interieurontwerp aan de Chelsea University in Londen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *