Dropbox en LastPass met nieuws over wachtwoordbeheer

De wachtwoordbeheerindustrie ondergaat enkele veranderingen. Dropbox heeft aangekondigd dat het in april een gratis wachtwoordbeheerder zal lanceren, terwijl het gratis aanbod van LastPass vandaag verandert.

Als je een Dropbox-account hebt, kun je je wachtwoorden vanaf volgende maand gratis beheren met een Dropbox Basic-account, hoewel het beperkt is tot 50 wachtwoorden.

Als je Dropbox $ 11,99 per maand betaalt voor een Plus-account, kun je het Dropbox-wachtwoord onbeperkt gebruiken en kunnen gebruikers het wachtwoord veilig delen met andere accounts.

in aanvulling op, LastPass vorige maand aangekondigd Het zou maken Er zijn maar weinig wijzigingen in de gratis versie van zijn programma’sDeze wijzigingen worden vandaag van kracht.

Vanaf vandaag LastPass Gratis omvat alleen toegang tot een onbeperkt aantal apparaten van één soort, wat betekent dat u alleen toegang heeft tot uw wachtwoorden op uw computer of op uw smartphone.

De gebruiker kan drie keer van hoofdapparaat wisselen, maar als de gebruiker bereid is de gratis versie te blijven gebruiken, moet hij de mobiele app of de desktopversie kiezen.

LastPass biedt tijdelijk een korting op Premium-abonnementen, dus als u een betaalde wachtwoordbeheerder aan uw dagelijkse leven wilt toevoegen, nu Het zou een goede tijd kunnen zijn​ Maar natuurlijk ondersteunen alle Apple-apparaten ook gratis iCloud-sleutelhanger.

FTC: We gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. Meer.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

READ  PlayStation 5 kan nu Skyrim draaien met 60 frames per seconde dankzij de nieuwe mod • Eurogamer.net
Written By
More from Lesley Curry
De FBI heeft een gerechtelijk bevel verkregen om achterdeuren van de gecompromitteerde Exchange-servers te verwijderen
een persbericht Maandag onthulde het het bestaan ​​van een FBI-operatie die eerder...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *