The Rock roept een nieuwe samenwerking op met Xbox

Dwayne “The Rock” Johnson heeft een lange geschiedenis met het Xbox-merk en het ziet ernaar uit dat deze samenwerking binnenkort op een geheel nieuwe manier zal worden voortgezet. Hoewel Johnson nog niet heeft onthuld hoe deze nieuwe Xbox-crossover eruit zal zien, zei hij dat het een verrassing zou zijn voor “alle gamers”.

Op Instagram heeft Johnson vandaag een nieuwe video gedeeld van een pakket dat blijkbaar vandaag is aangekomen. Bij het openen van de verpakking werd er een doos met Zoa Energy, een door Johnson gesponsorde drank, in gevonden. In plaats van gewoon een typische doos van Zoa Energy te zijn, leek deze iteratie een beetje anders. Johnson liet een briefje zien dat bij het pakket zat dat, hoewel het te wazig was om te lezen, duidelijk het Xbox-logo onderaan het briefje bevatte.

Dus wat zal het resultaat zijn van deze samenwerking? Nou, zegt Johnson zelf op dit moment niet. “Blijf op de hoogte, mijn vrienden, want je ontvangt wat er in deze doos zit”, zei Johnson in het bijschrift. Hij gebruikte ook de hashtag “#coolshit” om zijn gevoelens over de kwestie op een heel gepaste manier te beschrijven.

Over het algemeen, als je uit de eerste hand hoopte op een soort van crosspromotie tussen The Rock en Xbox, lijkt dat niets. In plaats daarvan is het zeer waarschijnlijk dat Xbox op de een of andere manier een partnerschap is aangegaan met Zoa Energy. Het blijft onbekend wat deze samenwerking zal worden, maar naar alle waarschijnlijkheid kan dit zoiets eenvoudigs zijn als het verschijnen van Xbox-pictogrammen op Zoa Energy-boxen. Maar goed, Johnson en zijn team hebben waarschijnlijk iets groters in de maak dat we pas later zullen weten.

READ  Xbox Insider brengt twee onaangekondigde "grote" Xbox Series X-games uit

Doet deze daaruit voortvloeiende cross-over tussen Zoa, The Rock en Xbox iets voor jou? Laat het me weten in de comments of op Twitter op Betrouwbaar‚Äč

Written By
More from Vanessa Hale

Deze korte animatiefilm van Clash of Clans is een eerste stap naar een groter fantasie-universum

Supercell’s mobiele games, Clash of Clans en Clash Royale, zijn enorm: samen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *