Drukke voetbalavond

CHAMPAIGN-URBANA, Illinois (WCIA) – “De Spelen zijn terug en kijken uit naar een goede nacht”, zei Jim Nelson, een Illini-fan.

Het was een geweldige voetbalavond in centraal Illinois. Voetbalfans stroomden vanavond naar de voetbalwedstrijden van de middelbare school en de universiteit.

Honderden fans waren zich aan het voorbereiden op de Illini-voetbalwedstrijd, die meestal op zaterdag plaatsvindt, maar voetbalfans van de middelbare school waren nog steeds enthousiast over de vrijdagavondlichten.

Geen van beide werkt omdat we allemaal zo’n beetje fans van hetzelfde team zijn’, zegt Gary Winthorpe, student van Unity High School.

Dit komt omdat fans de beslissing moesten nemen om naar de voetbalwedstrijd in Illini te gaan of naar het middelbare schoolvoetbal te kijken.

‘Het is een geweldige avond vanavond. Het is raar dat het een vrijdagavond is, want we zijn meestal bij een voetbalwedstrijd op de middelbare school en er zijn veel mensen hier vandaag om voor Eleny te steunen”, zegt Chad Fincham, een Eleni-fan.

Oranje en blauwe tinten doken vrijdagavond overal in Champaign-Urbana op.

“Ik heb twee dochters die hierheen gaan en ik heb in zeker vijf tot zes jaar geen wedstrijd gemist, dus ik ga het niet missen”, zei Nelson.

Honderden mensen waren de hele dag aan het swingen voor de voetbalwedstrijd van de Universiteit van Illinois, iets dat meestal op zaterdag gebeurt, dus Illini-fans moesten kiezen tussen hun favoriete teams.

“Meestal Monticello, eenzaamheid, ik ga naar dit soort wedstrijden. Ik ga daar meestal op vrijdagavond, middelbare schoolwedstrijden, “zei Fincham.

“Zolang het niet elke vrijdag is, want we houden van wedstrijden op de middelbare school, maar het is mooi deze tijd van het jaar, dus het is geweldig om het op een vrijdagavond te hebben,” zei Nelson.

READ  Bouw nu geen high-end gaming-pc

De middelbare scholieren, die ook Illini-fans zijn, gaan graag naar de U of I-voetbalwedstrijden, maar kiezen ervoor om hun klasgenoten te steunen.

“Het zal zeker gevolgen hebben voor de fans met het aantal mensen dat hier zal zijn omdat ze naar de voetbalwedstrijd in Illinois willen kijken. Je moest deze keer een keuze maken, in tegenstelling tot normaal,” zei Corbin Ray, een senior Unity middelbare school student.

More from Madison Garrett

OnePlus 8 en 8 Pro ontvangen beveiligingspatches voor oktober

OnePlus sluit de eerste week van november af door de beveiligingspatches van...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *