Hoe de Chiefs te verslaan: Ons boek legt de spelplannen uit die zijn gebruikt om KC dit seizoen te verslaan

Hoe de Chiefs te verslaan: Ons boek legt de spelplannen uit die zijn gebruikt om KC dit seizoen te verslaan

De Kansas City Chiefs staan ​​voor de vierde keer in vijf jaar in de Super Bowl, maar zijn niet ongeslagen. Wat is de sleutel tot het sluiten van Patrick Mahomes en zijn bedrijf?

Het is aan beide kanten niet onmogelijk, want maar liefst elf teams – de Bengals, Bills, Broncos, Browns, Eagles, Lions, Packers, Raiders, Rams, Ravens en Vikings – versloegen tijdens het reguliere seizoen twee Super Bowl-teams. Ter vergelijking: de Chiefs en Eagles verloren slechts zes keer in de reguliere competitie voorafgaand aan de Super Bowl van vorig jaar.

Hoe slaagden deze teams erin de leiders te verslaan? We hebben onze schrijvers die over deze teams schrijven gevraagd om terug te gaan naar die specifieke games en ons te helpen uitzoeken hoe het gebeurde.

Hoe bazen te verslaan

Colton Pouncey, schrijver van het Detroit Lions-personeel

7-09-23: Leeuwen 21, Chiefs 20

De overwinning van de Lions in week 1 op de Chiefs luidde hun komst dit seizoen in, maar het was niet gemakkelijk, zelfs zonder Travis Kelce en Chris Jones. In het eerste kwart haalden de Lions op eigen kracht een nep-punter tevoorschijn nadat de rit tot stilstand leek te zijn gekomen. Ze zullen doorgaan met het toevoegen van touchdowns in een spel waarin het moeilijk is om punten te behalen.

Detroit profiteerde van fouten, zoals een gemiste pass van Mahomes naar Kadarius Toney die rechtstreeks in de handen viel van verdedigende verdediger Brian Branch voor een pick-six. Het stopte de run en hield de Chiefs op slechts 90 meter op 23 biezen (en slechts 45 meter op 17 biezen exclusief Mahomes).

De verdediging van Detroit deed genoeg om de zaken in het vierde kwartaal dichtbij elkaar te houden, waardoor de aanval van de Lions voldoende tijd kreeg om een ​​drive van negen play en een touchdowndrive van 75 meter samen te stellen met nog ongeveer zeven minuten te gaan. Ze namen een voorsprong van 21-20 en keken nooit meer achterom.

Die avond was dat genoeg voor de Lions.

GERELATEERD: Onze NFL-schrijvers leggen de spelplannen uit die zijn gebruikt om de 49ers dit jaar te verslaan

READ  Na vier maanden bezoekt Sussanne Khan de salon

Nick Kosmider, schrijver van het Denver Broncos-personeel

29-10-23: Broncos 24, Chiefs 9

Hoe houd je de Chiefs op slechts negen punten, zoals de Broncos eind oktober deden tijdens een overwinning van 15 punten op Empower Field op Mile High? Het helpt dat Mahomes speelde toen hij aan een griepachtige ziekte leed, aangezien hij die dag in Denver de beste quarterback in de NFL was.

Mahomes had nog nooit verloren van de Broncos sinds hij in 2017 in de competitie kwam – en had tot dan toe nog nooit een wegwedstrijd van AFC West verloren – maar hij was verantwoordelijk voor drie van de vijf seizoenswinsten van de Chiefs, en werd driemaal ontslagen en kon 't lukt niet. Kansas City rijdt tijdens geen van de drie rode zone-uitjes een touchdown.

De passantenwaardering van 59,1 die Mahomes plaatste, was het op één na slechtste cijfer uit zijn carrière, na de 57,3 die hij plaatste tijdens een overwinning op hetzelfde Broncos-team in 2021. De 49ers moeten er waarschijnlijk niet op rekenen dat Mahomes onder slecht weer speelt in de Super Bowl . En zelfs als hij ziek is, zal hij waarschijnlijk nog steeds een manier vinden om beter te presteren dan tijdens de eerste nederlaag van de Chiefs tegen de Broncos sinds 2015.

Brooks Kobina, schrijver van het Philadelphia Eagles-personeel

20-11-23: Eagles 21, Chiefs 17

In hun tweede van drie opeenvolgende overwinningen verlieten de Eagles Arrowhead Stadium nadat ze het beste record in de NFL hadden behaald en wraak hadden genomen op het team dat hen versloeg in Super Bowl LVII. Het was een emotionele overwinning die werd behaald in een constante stortvloed, een wedstrijd waarna coach Nick Sirianni schaamteloos schreeuwde tegen de fans en verslaggevers van de tegenstander voordat hij een kleedkamer binnenliep die in de daaropvolgende weken alle schijn van de magie zou verliezen die hij aan de wedstrijd had besteed. veld. .

Jalen Hurts, wiens vrijheid om te improviseren uiteindelijk uiteenviel in een reeks mislukkingen aan het einde van het seizoen, maakte een baanbrekende diepe pass naar DeVonta Smith. De Chiefs leken verloren. Kelce liet sleutelpassen vallen. Marquez Valdes-Scantling liet in de slotminuten de groene pass van Mahomes vallen. Het is verrassend om te bedenken hoe snel beide teams de rollen omdraaiden.

READ  Hoe je de leiding krijgt over een giftige werkplek met een vreselijke baas

Matt Shneidman is schrijver voor de Green Bay Packers

3-12-23: Packers 27, Chiefs 19

De Chiefs hadden in week 13 slechts twee drives in de eerste helft tegen de Packers, als we hun knielen binnen hun eigen 5-yardlijn met nog negen seconden te gaan in het tweede kwartaal niet meetellen. Beide Kansas City-drives bereikten binnen de 10-yardlijn van Green Bay, maar beide keren hield de verdediging van de Packers stand met harde, gedwongen velddoelpunten.

Tijdens die twee ritten ontsloegen de Packers Mahomes driemaal binnen hun eigen 12-yardlijn. De Chiefs lieten in de eerste helft acht punten op het bord staan ​​en verloren uiteindelijk met acht punten op Lambeau Field. Dit is een goede plek om te beginnen voor de 49ers, omdat het Mahomes en zijn compagnons dwingt te scoren in plaats van downs wanneer de Chiefs in de rode zone of zelfs dieprode zone komen.

Joe Buscaglia, schrijver van het Buffalo Bills-personeel

10/12/23: wetsvoorstellen 20, presidenten 17

De wetsvoorstellen bevinden zich in een unieke situatie. Zij zijn het enige team dat de Chiefs in het reguliere seizoen versloeg en van hen verloor in de play-offs. Toen de Bills hen in week 14 in Kansas City versloegen, bevonden ze zich allebei in een do-or-die-scenario vanwege hun hoop op de play-offs en kregen ze extra rust voor de afscheidsweek, wat enorm hielp.

De wetsvoorstellen vormden een ingenieus verdedigingsplan om de overtreding van de Chiefs te helpen beperken. Maar ook al waren de wetsvoorstellen niet zo Rekeningen naseizoen Op dat moment was de aanval van de Chiefs niet wat we zien in hun aanloop naar de Super Bowl. Chiefs running back Isiah Pacheco was een echte verschilmaker in hun play-offoverwinning op de Bills. Het is nu een andere en krachtige aanval dan in de reguliere competitie. Maar het echte verhaal van hoe de Bills het deden, en het bijna opnieuw deden, heeft te maken met de aanvallende kant van de bal.

READ  Met de Ghost of Tsushima-update kun je honden rekruteren door ze te aaien

De Bills behaalden twee van hun meest succesvolle aanvallende resultaten tegen de verdediging van Kansas City van het seizoen. Wat hebben de twee spellen gemeen? De Bills domineerden de balbezitstijd (gemiddeld 36:12); Ze lieten de bal met succes rennen met hun vleugelverdediger en quarterback Josh Allen (300 yards in twee wedstrijden); Beperkte omzet (één op twee games); Hij was niet al te hebzuchtig in de lucht en schoot uiteindelijk diep in het veld toen hij de Chiefs naar de scrimmagelijn lokte.

Die diepe acties waren in de tweede game niet genoeg. Hoewel ze in het 'postseason' verloren, was een gemist velddoelpunt laat in de wedstrijd verre van het afdwingen van verlengingen, dus het was duidelijk dat de Bills iets op het spoor waren.

Tashan Reid, schrijver van het Las Vegas Raiders-personeel

25-12-23: Raiders 20, Chiefs 14

De Raiders bezorgden de Chiefs een van hun meest verrassende nederlagen van het seizoen met een 20-14 overwinning in Arrowhead Stadium op eerste kerstdag. Ze deden dit ondanks dat quarterback Aidan O'Connell na het eerste kwartaal geen enkele pass voltooide. Dit is zeker geen duurzaam overwinningsmodel, maar de solide verdediging en het consistente spel waarop de Raiders hebben vertrouwd, zouden dat zeker kunnen zijn.

Niet alleen hinderde de verdediging van de Raiders Mahomes en de Chiefs grotendeels, maar het creëerde ook twee spelveranderende plays met een onhandige poging tot een touchdown en een keuze zes vlak voor rust om de controle over de wedstrijd over te nemen.

Met de teruglopende Zamir White die 22 carry's ving over 145 yards, konden de Raiders in de tweede helft volhouden voor de overwinning. Door de klok te controleren met het run-spel, de aanval van de Chiefs tot onkarakteristieke omzet te dwingen en te voorkomen dat Mahomes explosieve acties op het veld creëerde, zetten de Raiders een goede toon om Kansas City te verslaan.

(Bovenste afbeelding: David Yulett/Getty Images)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *