DU UG CW Quotatoewijzingslijst voor 2022-edities voor ronde 3 Downloaden van admission.uod.ac.in

DU UG CW Quotatoewijzingslijst voor 2022-edities voor ronde 3 Downloaden van admission.uod.ac.in

DU RUG Toelating 2022: Delhi University heeft de DU ronde 3-toewijzingslijst voor het CW-quotum in online modus vrijgegeven. Kandidaten kunnen DU UG CW 2022 Ronde 3 Toewijzingslijst downloaden op toelating.uod.ac.in. Download hier een directe link

DU UG CW Quotumtoewijzingslijst 2022 (OUT)

DU RUG Toelating 2022: De Universiteit van Delhi heeft de toelatingstoewijzingslijst van de Universiteit van Delhi vrijgegeven voor kinderen / weduwen van personeel van de strijdkrachten (CW) voor ronde 3 in online modus. Kandidaten kunnen de DU CW-toewijzingslijst 2022 voor ronde 3 controleren en downloaden op admission.uod.ac.in. Om de derde toewijzingsronde te bevestigen, moeten kandidaten de toelatingsoptie op hun dashboards selecteren.

DU UG Stoeltoewijzingslijst voor CW-categorie is vrijgegeven voor de kandidaten die in die categorie toelating tot de Universiteit van Delhi hebben aangevraagd. In de tweede DU-toewijzingsronde werden 252 kandidaten geselecteerd voor de ECA, 112 voor de Sport-klasse en 1.070 voor de CW-klasse.

CW-toewijzingslijst voor DU UG Round 3 Admissions – Directe link (nu beschikbaar)

Hoe download ik de DU UG CW-quotatoewijzingslijst 2022 voor ronde 3?

DU UG 3rd CW stoeltoewijzing zal details bevatten over – Formuliernummer, naam van de kandidaten, naam van het college, cursus, categorie en subcategorie. Om het pdf-bestand te downloaden, kunnen kandidaten de onderstaande stappen volgen:

  • Eerste stap – Ga naar de officiële website van DU-toelating – admission.uod.ac.in.
  • Stap twee – Blader op de startpagina naar beneden en zoek CW Round III Allocation.
  • Derde stap – Klik nu op de link.
  • Stap 4 – Op de nieuwe pagina verschijnt het pdf-bestand op het scherm.
  • Stap 5 – Bekijk en download het voor toekomstig gebruik.

Alle kandidaten op de shortlist van DU UG CW III moeten een acceptatievergoeding betalen om hun plaats te bevestigen. Nadat de kandidaat een DU-zetel heeft geaccepteerd, controleert het college de minimale geschiktheid, programmaspecifieke geschiktheid, onderwerplay-out en geldigheid van documenten die door de kandidaat zijn ingediend en keurt zetels goed.

READ  Hoe u uw WhatsApp-account kunt verwijderen en alle gegevens kunt downloaden

DU UG Universitaire Toelating 2022

Volgens updates biedt Delhi University toegang tot haar 79 RUG-programma’s in 67 hogescholen, afdelingen en centra. DU UG 206-programma’s omvatten ook een reeks niet-gegradueerde cursussen. De universiteit is vorige maand begonnen met het accepteren van meer dan 70.000 plaatsen.

Lees ook: CBSE-datumpapier 2023 (binnenkort beschikbaar): weet wanneer, waar en hoe u het tijdschema van klas 10 en 12 kunt downloaden

Schrijf u in voor resultaatupdates

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *