Een monsterspel van Garrett Wilson bezorgde de Jets bijna een feature-overwinning

Een monsterspel van Garrett Wilson bezorgde de Jets bijna een feature-overwinning

MINNEAPOLIS – Justin Jefferson vertelde Garrett Wilson dat het leuk was om naar te kijken, en Wilson beantwoordde het compliment.

“Dat was gaaf”, zei de Jets-ontvanger. “Iets wat ik zeker zal onthouden.”

De beginner zal veel te onthouden hebben Dit is een verlies van 27-22 voor de Vikingen. Wilson, de 10e winnaar van Ohio State, serveerde Jefferson, een dominante derdejaars ster van LSU die zondag de winnende punten scoorde op een 10-yard pass in het vierde kwartaal, zijn 23e touchdown. Carrièrepad Carrièrepad.

Wilson eindigde met acht vangsten voor 162 yards, de meeste yardage gewonnen door een Jets-ontvanger sinds Eric Decker het seizoen 2014 afsloot met 221. De middag zou nog specialer zijn geweest als hij niet buiten de baan was gegaan op de Minnesota 11 in Early in the vierde kwartaal op een vangst van 60 meter die een touchdown zou zijn geweest.

“Het is indrukwekkend”, zei Jets-coach Robert Saleh. “Ik denk niet dat dat een geheim voor hem is. Hij is dynamisch, hij is speciaal. Ik wou dat hij zijn voeten binnen die explosieve had gehouden.” [play]Maar man, het was verbazingwekkend dat hij zelfs op dit punt kwam met de manier waarop hij tackles brak.”

Jarrett Wilson viert feest in de eindzone nadat hij in het vierde kwartaal buiten de baan raakte na een lange pass.
Getty-afbeeldingen

Terwijl de Jets in de eerste helft moeite hadden om iets aanvallends vast te houden, met een achterstand van 17 punten, deden ze duidelijk niet genoeg om de bal van Garrett te krijgen. Dit deed niets af aan de wens van de ontvanger om het spel op significante wijze te beïnvloeden.

“Ik kan mezelf niet verliezen omdat ik een paar drives mis, of de bal niet krijg”, zei Wilson. “Ik kan dat de rest van de wedstrijd niet laten beïnvloeden. Mijn teamgenoten zijn afhankelijk van mij. Mijn familie is afhankelijk van mij. Ik wil dat ik goed voor mezelf ben om eropuit te gaan en een paar ritten te laten maken waar ik niet kom.” de bal met mijn spel zou kinderachtig van me zijn.”

READ  Verslag: LeBron James (voeten) speelt tegen de Knicks

Mike White zei: “Garrett is een vechter. Hij kreeg de bal waarschijnlijk niet vroeg [but] Hij klaagde nooit. Blijf de wegen volgen. Tot aan het hoge raam, eerst was het eerste raam er niet en hij bleef rennen en vertrouwde me. En ik vertrouwde hem en gooide hem in dat tweede venster en hij maakte een ongelooflijk spel en Garrett lijkt het nu een paar keer te doen.”

Wilson en White werkten vorige week samen voor 95 yards en twee touchdowns die de Bears versnipperden. De ontvanger prees de balans van de quarterback in de laatste minuten en zei: “Ik weet dat ik ten strijde zou trekken voor die jongen. Hij heeft iets speciaals aan hem.”

Hetzelfde kan gezegd worden van Wilson, die zei dat hij “geen bewijs” had dat hij bij die mogelijke touchdown buiten de baan ging. “Vandaag was de definitie van het spel van inches,” zei hij, “keer op keer.”

Wilsons seizoen was een partijtje yards, heel veel, keer op keer.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *