Dubbel weekend in Overwatch 2 XP helpt je Battle Pass een boost te geven

Het eerste weekend van Overwatch 2 dubbele XP staat op het punt te beginnen en brengt Blizzard naar zijn online fans Multiplayer-spel Gelegenheid om verloren tijd in te halen en te promoveren Overwatch 2 Battle Pass niveau als onderdeel van Overwatch 2 Compensatiepakket voor opstartproblemen. Blizzard beloofde in totaal drie afzonderlijke dubbele XP-weekends voor seizoen 1, waarvan de eerste vlak voor de eerste komt Overwatch 2 Halloween-evenement.

Overwatch 2 Twitter-account zegt dat a Het dubbele weekend van Overwatch 2 vindt plaats van 21-24 oktober. Vanaf 21 oktober om 11.00 uur PT/2PM ET/7PM GMT/8PM CEST verdienen spelers gedurende die tijd dubbele wedstrijdervaringspunten voor alle games. Je Overwatch 2-ervaring wordt gebruikt om je Battle Pass te verhogen, wat betekent dat het je zou moeten helpen om een ​​heleboel goodies te verdienen – meer nog als je een betaald premium-niveau bent.

Bovendien moeten nieuwe spelers het Battle Pass-niveau 55 bereiken om de nieuwe ondersteuningsheld Kiriko te ontgrendelen, dus het Double XP Weekend zou de perfecte gelegenheid moeten zijn om die niveaus te versnellen en daar te komen. Als alternatief kunnen ze direct worden ontgrendeld door 1.000 Overwatch-munten uit te geven aan de Premium Battle Pass, wat ook je ervaringswinst met 20% verhoogt – waardoor deze nivellering efficiënter wordt. Als je het eenmaal in handen hebt, neem dan zeker een kijkje Gids voor Overwatch 2 Kiriko Om erachter te komen waar het over gaat.

Als je eenmaal in het veld bent, hebben we Overwatch 2-klassenlijst Je zorgt ervoor dat je de beste personages kent die je in elke situatie kunt kiezen. We hebben ook een bestand Beste Overwatch 2 pc-instellingen Een bestand voorbereiden Het beste doelpunt van Overwatch 2 om uw potentieel te maximaliseren. Blizzard heeft bevestigd dat hun aanstaande Halloween-evenement is Overwatch 2 vervolg op Junkenstein Revengedus Overwatch 2 gratis OWL-skins Komt voor Kiriko en Junker Quinn.

READ  Het Razer-toetsenbord kan je console in sommige games vervangen

Written By
More from Max Mcgee
Fallout 76 Shakespeare Sonnet Festival is gepland voor 4 september
Een groep in-game acteurs houdt dit weekend Fallout 76 Shakespeare Sonnet, en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *