Turtle Beach kondigt VelocityOne Flightstick Universal Simulation-console aan

Turtle Beach heeft vandaag aangekondigd dat er in november een geheel nieuw stuk hardware komt dat zeker spannend zal zijn voor fans van vluchtsimulators. de nieuwe Algemene simulatieconsole VelocityOne Flightstick Het is een uitgebreide en multifunctionele vliegstick die je veel manieren geeft om je vliegtuig te besturen voor een vluchtsimulator.

De nieuwe single-unit controller heeft een breed scala aan besturingsopties voor alle soorten vluchten. Er zijn 8 uiterst nauwkeurige assen waarmee u de stick op de hoofdsensoren kunt draaien, trekken, duwen en draaien. Bovendien vindt u gasbedieningsinvoer, flutterbedieningen en de mogelijkheid om de gripbasis op de stick zelf aan te passen.

VelocityOne Flightstick heeft ook een ingebouwd display dat je trim, chrono-timer en ook de huidige hub-ingang laat zien. Er zijn ook twee dopschakelaars aan de bovenkant van de greep, samen met een speciaal touchpad voor nauwkeurige controle bij het gebruik van wapens tijdens het vliegen.

Met het configuratiewiel aan de onderkant van de handgreep zelf kunt u gemakkelijk bepaalde aspecten van uw vliegtuig besturen. Over het hele apparaat vind je 27 verschillende knoppen die programmeerbaar zijn en worden aangedreven door RGB-verlichting.

De Turtle Beach VelocityOne Flightstick Universal Simulation-controller is compatibel met zowel pc als Xbox. start in 19 november En het kost £ 119,99 / $ 129,99. Je kunt de jouwe vandaag vooraf bestellen op de Turtle Beach-website.

READ  Het volgende hoofdstuk van Dead by Daylight neemt ons misschien mee naar een nieuwe wereld geïnspireerd door For Honor
Written By
More from Aubrey Mason
SpaceX’s Crew Dragon-capsule voor de volgende lancering van NASA-astronauten arriveert in Florida
SpaceX werkt aan de voorbereidingen voor de volgende NASA-astronautenmissie, die momenteel gepland...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *