Dungeon Defenders: Awakened Now op Xbox One en Xbox Series X | S.

We hebben de Dungeon Defenders doorstaan: we zijn wakker geworden sinds lang geleden in 2019, maar nu met een jaar van chaos achter de rug, hebben we eindelijk de kans om weer aan de magie van torenverdediging te werken.

Dungeon Defenders: The Awakened volgt op de release Dungeon Defenders II Vanaf 2017, maar deze keer werd de vorige gratis-te-spelen-optie geschrapt ten gunste van een meer afgerond gevoel. We combineren de gebruikelijke torenverdedigingsmechanismen waar we van houden / haten (voel je vrij om te verwijderen waar nodig), met enkele epische actie-RPG-elementen, en hier hebben we een game die wil voortbouwen op de som van hun delen.

Voor £ 24,99 laat Dungeon Defenders: Awakened je proberen om Eternia Crystals te redden van de krachten van het kwaad, ofwel door in je eentje vijanden te verslaan of samen te werken met maximaal 3 vrienden in online coöp. Maar als je besluit om dat te doen, zijn tactieken, strategieën en de hulp van geluk de sleutel tot het vinden van elke vorm van succes hier, met golven op golven van vijandelijke hordes die zich voorbereiden om jou en je kristal neer te halen.

De campagnemodus is het brood en de boter van de actie en hier leer je de vaardigheden die nodig zijn om als een succesvolle Dungeon Defender te worden gezien. Met heel veel buit, upgrades rond zo ongeveer alles wat je kunt aanraken, de mogelijkheid om dichtbij je eigen jager te komen als je wilt, dit heeft precies wat je nodig hebt.

READ  Het Xbox- en Twitch-team werken samen om volgende week meer dan 100 indiegames te presenteren

Er zijn ook andere modi: overlevingsmodus en uitdagingskaarten zijn gedurende het hele parcours gelijk.

Functies zijn onder meer:

  • Campagne: verdedig Etheria in een geheel nieuwe campagne, bezoek volledig vernieuwde kaarten die oude spelers misschien bekend voorkomen, evenals gloednieuwe kaarten en uitdagingen die iedereen moet overwinnen.
  • Overlevingsmodus: je test je kracht terwijl je door duizenden vijanden vecht in uitdagende ontmoetingen.
  • Challenge-kaarten: vergroot je kennis van Dungeon Defenders met speciaal ontworpen kaarten die zijn ontworpen om zelfs de meest ervaren verdediger te testen.
  • Online coöp voor 4 spelers: speel samen met je vrienden in een online coöpspel voor 4 spelers
  • Groeiende lijst: speel als een van de vijf epische helden, en er komen er nog veel meer bij.
  • Incidentele updates: nieuwe helden, kaarten, functies en nog veel meer worden gratis uitgebracht.
  • Bouw je apparaat: ontwerp een unieke strategie met behulp van een arsenaal aan unieke verdedigingen om te kiezen hoe je de overwinning behaalt.
  • Epic Loot: Infinite Loot Packs om je unieke personage op te bouwen.
  • Karakteraanpassing: verander het uiterlijk van je personage, wapens en accessoires met ons Transmog-systeem.

Onze volledige recensie van Dungeon Defenders: Awakened op Xbox Klaar, live en klaar om je te laten zien. Zorg ervoor dat u dit controleert terwijl u wacht tot de download plaatsvindt. Je vindt dezelfde game beschikbaar op Xbox One en Xbox Series X | S (in dit geval Deze Xbox Store-link is vereist), Maar het is ook beschikbaar op pc via Steam, terwijl zowel de PS4- als de Nintendo Switch-versie nog meer vooruitgang beloven. Laat ons weten wat u ervan vindt – de opmerkingen hieronder.

READ  Marvel's Avengers brengt nieuwe patch uit voor PS4 en Xbox One

Game beschrijving:

Dungeon Defenders: Awakened is een coöperatieve torenverdediging gecombineerd met epische actie-RPG-gevechten. Je kunt je aansluiten bij maximaal vier spelers om het op te nemen tegen een eindeloos leger van goblins, demonen en draken! Is uw verdediging sterk genoeg om de wereld van Ithria te redden?

Written By
More from Vanessa Hale

Gerucht: is een Halo x Fortnite Crossover in de maak?

Dat werd gisteren geplaagd De Kratos van God of War komt misschien...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *