Dungeon & Fighter Fighting DNF Duel van Arc System Works ziet er bekend uit in nieuwe trailer

Nieuws

Vandaag heeft Nexon een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende vechtgame DNF Duel, geïnspireerd op de Dungeon Fighter-franchise.

Vandaag heeft Nexon een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende vechtgame DNF Duel, geïnspireerd op de Dungeon Fighter-franchise (ook bekend als Dungeon & Fighter in Korea).

Zodra je de trailer ziet, herken je waarschijnlijk de ontwikkelaar, Arc System Works. Als iemand zegt dat de foto’s er op zijn minst uitzien als Guilty Gear met verschillende karakters, zou ik het ze zeker niet kwalijk nemen, en dat is geen klacht.

Je kunt het hieronder bekijken en zelf ervaren.

kerker vechter online De game is over de hele wereld erg populair (weliswaar veel meer in Azië dan in het Westen) en heeft sociale media-accounts in het Engels, dus we kunnen zeker een westerse release verwachten.

Dungeon Fighter Online is een van de meest gespeelde games ter wereld als je kijkt naar de werkelijke inkomsten, dus het was vrijwel een kwestie van tijd om uit te breiden naar andere genres en markten.

Op dit moment zijn er geen lanceerplatforms of vensters geïntroduceerd, dus we zullen moeten wachten op meer informatie over dit front. Ondertussen, jij Bekijk een eerdere trailer en ontdek hoe de game zich heeft ontwikkeld.

Written By
More from Lesley Curry
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *