“Mass Effect Legendary Edition” komt naar Xbox Game Pass, suggereert Microsoft

Mass Effect Legendary Edition komt waarschijnlijk in de nabije toekomst naar Xbox Game Pass-abonnees nadat deze in de Microsoft Store-lijst is verschenen.

(Foto: Mark Ralston/AFP via Getty Images)
Microsoft Xbox-manager Sarah Bond promoot de nieuwe Xbox Game Pass tijdens het Microsoft Xbox-persevenement voorafgaand aan de E3 Games Conference in Los Angeles op 9 juni 2019.

“Mass Effect Legendary Edition” en Xbox Game Pass

Om preciezer te zijn, de verrassende vermelding van EA’s “Mass Effect: Legendary Edition” in de Microsoft Store toonde ook een Game Pass-badge, volgens de resultaten van een Poolse gaming-site, XGP.

Xbox Game Pass, de abonnementsservice voor games van Microsoft, lijkt echter binnenkort een van de felbegeerde sci-fi-trilogiegames aan zijn selectie toe te voegen.

Xbox Game Pass en EA

Bovendien, volgens het nieuwsbericht van VG247Xbox Game Pass biedt momenteel toegang tot de abonnementsservice van EA-gameontwikkelaar “Mass Effect”.

De genoemde add-on is echter alleen beschikbaar voor Xbox Game Pass Ultimate-abonnees.

Het is vermeldenswaard dat het gamebedrijf achter de “Mass Effect”-trilogie, EA, in november 2020 eerder samenwerkte met Xbox, Microsoft.

(Afbeelding: Van Mass Effect: Legendary Edition-vermelding op Steam)
“Mass Effect Legendary Edition” zal worden opgenomen in de lijst met Xbox Game Pass-titels, suggereert de vermelding van Microsoft.

De overeenkomst tussen Microsoft en Mass Effect geeft Xbox Game Pass Ultimate-abonnees meer games om uit te kiezen.

Een EA-gametitel zoals “Mass Effect” zal echter waarschijnlijk op een gegeven moment beschikbaar zijn op de abonnementsservice als we de Microsoft Store-vermelding mogen geloven.

“Mass Effect” op Xbox Game Pass: releasedatum

Ondertussen merkte NME in zijn rapport op dat EA zijn gametitels doorgaans in de abonnementsservice opneemt zodra een game zijn eerste verjaardag sinds de release bereikt.

READ  Krijg deze grote kortingen op grote Xbox One-games voordat ze verdwenen zijn

De nieuwszender merkte verder op dat “Mass Effect: Legendary Edition” op 14 mei werd uitgebracht. Over een paar maanden gaat het dus ook het eerste jaar sinds de lancering in.

“Mass Effect” op Xbox Game Pass?

Ondanks dat “Mass Effect” in de Microsoft Store-lijst verschijnt, hebben zowel Xbox als EA de komst van de sci-fi-trilogie op hun gameservice bevestigd noch ontkend.

Lees ook: Geavanceerde gamereview van ‘Mass Effect 1 Legendary Edition’: wat maakt ME1 anders dan zijn sequels?

Xbox Game Pass Nieuwe games

op een andere plaats, GameRant Het vermeldde dat Xbox Game Pass deze week twee nieuwe titels bevat waar abonnees naar kunnen uitkijken.

Om precies te zijn, de Xbox Game Service voegt op dinsdag 23 november twee games toe, waarbij beide titels speelbaar zijn op verschillende platforms, zoals pc, Xbox en zelfs in de cloud.

Een van de gametitels die naar Game Pass komt, is “DEEEER Simulator”, waarmee Game Pass arriveert, en het debuteert ook op Xbox-consoles.

De genoemde game is echter al geruime tijd beschikbaar voor pc-gebruikers. De titel van simulatiegames is echter iets waar gebruikers van de Xbox-console naar uit kunnen kijken.

Bovendien voegt Mortal Shell: Enhanced Edition zich op dezelfde dag bij DEEEER Simulator in Game Pass.

Gerelateerde artikelen: Mass Effect Legendary Edition: hoe werkt het op de volgende generatie? Het antwoord is als een held

Dit artikel is eigendom van Tech Times

Door Tejay Boris

ⓒ 2021 TECHTIMES.com Alle rechten voorbehouden. Niet reproduceren zonder toestemming.

Written By
More from Vanessa Hale
PS5- en Xbox Series X-upgrade arriveert voor first-person shooter
Een update van de volgende generatie voor PlayStation 5 en Xbox Series...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *