Dying Light 2 krijgt Mod-ondersteuning op Xbox

Dying Light 2 krijgt Mod-ondersteuning op Xbox

stervend licht 2 Ontwikkelaar Techland heeft zojuist de modding-toolkit van de game op pc uitgebracht, waarmee fans aangepaste kaarten en meer kunnen maken met de uitgebreide toolkit. Welnu, in een ietwat verrassende onthulling zullen deze tools ook de toekomst gaan beheersen!

Mod-ondersteuning komt steeds vaker voor op consoles in het algemeen, maar de praktijk is nog steeds net zo wijdverbreid als op pc. We zijn verheugd om te zien dat Techland deze functie naar spelers op alle platforms brengt, vooral gezien het potentieel voor een aantal fantastische creaties dovend lichtWijzigingshulpmiddelen. Dit is wat mod.io CEO Scott Rismanis te zeggen had over hun samenwerking met Techland:

“Er zijn meer dan 700 aangepaste kaarten gemaakt voor de eerste Dying Light-game. In samenwerking met Techland om de volgende iteratie van aangepaste kaarten voor Dying Light 2 Stay Human naar pc en console te brengen, willen we een breder publiek openen voor door gebruikers gegenereerde inhoud (UGC) dan ooit tevoren.

Door gebruikers gegenereerde inhoud is te goed voor gamers om te missen, dus het is een ambitie die we graag willen delen met Techland en de makersgemeenschap om officiële mod-ondersteuning voor iedereen beschikbaar te maken. “

Het ontwikkelteam wil ook graag weten welke community-inhoud met deze tools wordt gemaakt, wat een uitdaging is voor Dying Light 2-spelers:

We weten dat je dol was op de ontwikkelaarstools in Dying Light en we zijn verheugd om samen te werken met mod.io om aan te kondigen dat Dying Light 2 Stay Human nu ook deze coole functie bevat.

Onze spelers hebben nu meer inhoud en mogelijkheden om door gebruikers gegenereerde kaarten en verhalen te maken. Het is tijd om een ​​stapje verder te gaan en je vaardigheden te laten zien! Dus waar wacht je op?”

Dying Light 2 zal dus blijven groeien met add-ons voor ontwikkelaars en door gebruikers gegenereerde inhoud. Het team heeft zich al gecommitteerd aan “vijf jaar” ondersteuning voor het vervolg op Zombie Slaying, dus ja, verwacht dat dit nog een tijdje zal blijven bestaan!

READ  A Hat in Time DLC's komen volgende week eindelijk naar PS4 en Xbox One, 60 fps voor PS5 en Xbox Series X | S

Hier is een bevestiging van mod-ondersteuning die ergens in de toekomst naar Xbox-consoles zal komen:

De release van ontwikkelaarstools op pc is nog maar het begin van de gezamenlijke inspanning tussen Techland en mod.io. De teams streven ernaar officiële mod-ondersteuning te creëren voor Dying Light 2 blijf mens, Beschikbaar in het spel Alle platformen voor alle spelers. “

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *