Ys X: Nordics aangekondigd voor PS5, PS4 en Switch

Ys X: Nordics aangekondigd voor PS5, PS4 en Switch

Falcom aankondigen Ys X: Scandinavische landen voor PlayStation 5En de PlayStation 4En de converteert. De meest recente inzending is genummerd en getiteld 35th Anniversary in ja Actie-RPG De serie wordt in 2023 gelanceerd in Japan.

Download de details hieronder.

■ over Ys X: Scandinavische landen

Ys X: Scandinavische landen

Het is vier jaar geleden dat de RPG werd uitgebracht Ys IX: Monstrum Noxdat in 2019 op PlayStation 4 werd gelanceerd, heeft veel lof gekregen van gamers in Japan en over de hele wereld…

ter viering van ja De 35e verjaardag van de serie, de meest recente genummerde inzending Ys X: Scandinavische landen Het wordt in 2023 voor meerdere platforms gelanceerd.

Het decor is de Obeliabaai in de Noordzee, die bestaat uit talloze grote en kleine eilanden. na voltooiing ervan ondernemingsta op heel oud In het Kingdom of Ys ontmoet de jonge avonturier Adol Christine in dit nieuwe land een zeevolk dat bekend staat als de “Noormannen”. wie zijn zij? En wie zijn de “lafaards”, de onsterfelijke zombies die mensen aanvallen…?

Het vechtsysteem werd zelfs gebruikt Ys IX: Monstrum Nox Radicaal gerenoveerd! Het nieuwe “kruis een taakHet systeem stelt de speler in staat om te vechten in twee modi, afhankelijk van de situatie. In de snelle “Single Mode” bestuurt de speler één personage met behulp van automatische aanvallen en ondersteuning van zijn partner. In de “Mixed Mode” kan de speler bestuur een reeks bewegingen van beide personages tegelijkertijd om het op te nemen tegen machtige vijanden in het heen en weer gevecht.

in aanvulling op, Ys X: Scandinavische landen Hiermee kun je voor het eerst in de serie een schip besturen. Verken de uitgestrekte oceanen met behulp van de nautische kaarten als je gids en ga zeeslagen aan tegen vijandelijke schepen in deze nieuwe functie die bijdraagt ​​aan het “avontuurplezier” waarvoor de serie beroemd is. Andere nieuwe systemen zijn onder meer de speciale vaardigheid “Mana-actie”, die de mate van vrijheid op velden en in kerkers enorm vergroot.

Ys X: Scandinavische landen is een gloednieuw avontuur dat zich afspeelt in de Obelia-baai in de Noordzee, met de jonge avonturier Adol Christine als hoofdrolspeler. Kijk voor dit laatste adres op ja Een reeks ontwikkelingsteams die je hebben gebracht Yassin VIII: Lacrimosa van Dana En de Ys IX: Monstrum Nox.

■ Screenshots van werk in uitvoering

Ys X: Scandinavische landen
Ys X: Scandinavische landen
Ys X: Scandinavische landen
Ys X: Scandinavische landen
Ys X: Scandinavische landen
Ys X: Scandinavische landen
Ys X: Scandinavische landen
Ys X: Scandinavische landen

Bekijk de eerste screenshots in de Gallery. Bezoek de officiële website hier.

READ  VAE lanceert met succes 'Hope' te midden van pandemie, de eerste missie van de Arabische wereld naar Mars

schermafbeeldingen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *