Dying Light 2-ontwikkelaar onthult slecht nieuws over de releasedatum

Techland gaat het eindelijk doen Praten er meer over Death light 2 Later deze week Voor het eerst in meer dan een jaar. Als u echter enige kerninformatie over het project verwacht te ontvangen, lijkt het erop dat de studio slecht nieuws voor u heeft. Dit geldt vooral voor diegenen die een beter idee willen krijgen van wanneer het langverwachte vervolg daadwerkelijk zal worden uitgebracht.

Gespot op Reddit, De directeur van de Techland-gemeenschap die onlangs ‘Uncy’ noemde Death light 2 Fans aan Meningsverschil Goed idee wat je kunt verwachten van deze ontwikkelaarsupdate die binnen een paar dagen in de game gebeurt. Over het algemeen vertelde Uncy de fans dat ze hun verwachtingen voor het evenement relatief laag moesten houden, vooral omdat het slechts een “ontwikkelingsupdate” is. Uncy benadrukte vervolgens dat “er geen aankondiging van de releasedatum zal zijn” van welke aard dan ook deze week. In plaats daarvan is deze update alleen bedoeld om fans te informeren over de voortgang van de game en waar deze het afgelopen jaar is geweest. Onsi zei toen gekscherend tegen de fans dat ze van de positieve kant moesten kijken, omdat dit nieuws betekent dat “er ook geen vertraging zal zijn in de aankondiging.”

Uncy ging nog een stap verder op Discord en liet ook het idee vallen dat deze nieuwe update voor Death light 2 De komende dagen zal worden onthuld dat het project als geheel is afgelast door Techland. De communitymanager gaf geen verdere details over deze aanstaande update, maar zei dat we hopen dat het wachten tot de lancering na de lancering veel gemakkelijker zal zijn voor een aantal potentiële spelers.

READ  Ryan Tibera heeft drie wedstrijden geschorst

Over de lancering gesproken, we weten nog steeds niet wanneer Death light 2 Het staat op zijn minst gepland voor release, maar het feit dat Techland klaar is om weer over de game te praten, betekent dat we de komende weken en maanden meer moeten gaan horen. En wanneer de game eindelijk uitkomt, wordt deze uitgebracht op Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 en pc.

Wat verwacht je hierin te zien Death light 2 Update op woensdag? Laat het me weten in de comments of op Twitter op Betrouwbaar

More from Madison Garrett

voor- en nadelen en de beste 3 apps op een rij

Op zoek naar een VPN-service, maar niet te veeleisend? Dan zou je...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *