Dying Light Anniversary Edition voor Xbox One onthuld via winkelvermelding

Techland komt vrij Dying Light Anniversary Edition voor zowel Xbox One als PlayStation 4 in december.

De speciale editie biedt het basisspel, de volgende add-on DLC-campagne en de nieuwe gamemodus Hell Raid alles in één pakket voor $ 39,99.

Dovend licht volgt een groep moedige overlevenden die moeten overleven in een stad die wordt geteisterd door een virus dat mensen in zombies verandert. De survival horrorspel van 2015 neemt spelers en plaatst ze in de schoenen van ene Kyle Crane, die de taak heeft om de quarantainezone van die stad te infiltreren om de besmetting tot op de bodem te doorgronden.

Met de game kun je een enorme speeltuin in de open wereld verkennen met een dag- en nachtcyclus waarin zombies overdag rondscharrelen, maar ‘s nachts sneller en agressiever worden. Als je echt een kans wilt maken, moet je de beste combinatie van wapens en parkour-moves bedenken om ze te bestrijden. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen, want er is een coöpmodus voor vier spelers als je ervoor kiest om wat vrienden te rekruteren.

Dying Light Anniversary Edition wordt geleverd met alles wat jij en je vrienden nodig hebben om aan de slag te gaan, met de bovengenoemde content-drops en extra wapens, outfits en vijanden om te verslaan. Volgens retailers als Amazon en Best Buy zal het op 8 december landen, nadat de Xbox Series X al is gedaald. Als je op een goede reden hebt gewacht om in de wereld van Dying Light te springen voorafgaand aan het uiteindelijke debuut van het vervolg, is dit een goed moment om precies dat te doen.

READ  Update voor Xbox Series X-aanvulling: controleer de voorraad bij Walmart, GameStop, Best Buy en meer

We hebben de volledige lijst met Prestaties van Dying Light – controleer de lijst voor handleidingen om ze te ontgrendelen.

Written By
More from Vanessa Hale

Apple Music en Podcasts kunnen naar Windows of Xbox komen

Zoals ik al vermelde 9to5MacWerkt Apple aan de platformversies van Microsoft voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *