E-Courts Mobile app slaat 57Lakh over om te downloaden, de Electronic Supreme Court Committee publiceert de toepassingsgids in 14 talen

De elektronische commissie van het Hooggerechtshof heeft een gids uitgebracht voor de gratis toepassing van elektronische gerechtsdiensten.

De app heeft meer dan 57 makh-downloads overschreden en de gids is uitgebracht in 14 talen – d.w.z. Engels, Hindi, Assamees, Bengaals, Gujarati, Kannada, Khasi, Malayalam, Marathi, Nepali, Odia, Punjabi, Tamil, Telugu, voor betere toegang.

De mobiele applicatie en de bijbehorende handleidingen voor gebruik in zowel de Engelse als de regionale talen kunnen gratis worden gedownload van de officiële website van de Electronic Commission, Supreme Court of India

Klik hier om de link te downloaden https://ecommaniesci.gov.in/service/ecourts-services-mobile-application/

De voorzitter van het online comité van het Supreme Committee, Dr. Judge Danangaya Wai Chandrashud, heeft de handleiding voorbereid. Hij benadrukte het belang van deze gratis mobiele applicatie en benadrukte het bereik van deze burgergerichte applicatie met de volgende woorden:

In het afgelopen jaar heeft de pandemie er ook toe geleid dat advocaten, rechters en procespartijen hightechoplossingen hebben aangenomen vanwege de sluiting van kantoren en rechtbanken in het licht van de sluitingen en bezorgdheid over de volksgezondheid. Telewerken, virtuele rechtbanken, digitale werkplekken en elektronisch dossierbeheer zijn een integraal onderdeel geworden van de manier waarop de advocatuur wordt uitgeoefend en beheerd. Dit gaf ons een zeldzame kans om technologie te omarmen, niet alleen als een tijdelijke maatregel, maar ook om ons rechtssysteem te transformeren om het efficiënter, vollediger, toegankelijker en ecologisch duurzamer te maken. De mobiele applicatie voor elektronische gerechtsdiensten is een stap in deze richting.

In elektronische commissiehandboeken in het Engels en regionale talen worden alle functies uitgelegd met schermafbeeldingen om de gewone man begrijpelijker te maken. Gidsen voor de genoemde regionale talen zijn ook beschikbaar op de websites van het Hooggerechtshof.

READ  Microsoft Edge Beta 91 is nu beschikbaar om te downloaden

Met de mobiele app van eCourts services kan men verschillende burgergerichte diensten krijgen, zoals het zoeken van zaken met zaaknummers, CNR-nummers, dossiernummers, partijnamen, FIR-nummer, advocaatgegevens, handelingen, enz. Zaaktype. Er zijn ook verschillende zoektypen beschikbaar, zoals CNR Search, Case Status Search en Cause List Search. Men kan de volledige geschiedenis van een zaak krijgen, van indiening tot verwijdering, inclusief een zaakdagboek op datum. Men heeft toegang tot bestellingen / uitspraken, details van de overdrachtszaak en de status van tijdelijke aanvragen vanuit de mobiele app. Via de mobiele app van e-court services – kan men de status / details van de zaak opvragen voor zowel de High Courts als de District Courts.

Advocaat / rechtzoekende / organisatie kan een digitaal dagboek bijhouden van alle zaken onder “mijn zaken”, de meest gebruikte en aantrekkelijke functie voor advocaten en procespartijen. Het kan worden aangepast met behulp van de optie My Cases die erin beschikbaar is, wat het equivalent is van een digitaal dagboek van een advocaat / procederende partij. Met My Cases kunt u persoonlijke casenummers toevoegen en automatische updates ontvangen. Het is ook handig voor procederende partijen, bedrijven, bedrijven of organisaties die meerdere zaken bij verschillende rechtbanken op verschillende plaatsen hebben. In My Cases kan men zijn case-lijst toevoegen en alle updates ontvangen via de mobiele app van eCourts.

Alle e-courtdiensten zijn ook gekoppeld aan de mobiele app e-Courts.

De e-Courts Mobile-app is ook beschikbaar in de Indiase regionale talen.

De mobiele applicatie voor elektronische gerechtsdiensten is een digitaal dagboek voor rechtzoekenden / gewone burger / verdedigers / organisatie / overheidsdienst met alle zaakgegevens in hun handen (groep) 24 * 7 gratis.

READ  WWE Undefeated Mobile Game is nu uit

Minister van Justitie Shri Baron Mitra, die ook de gids opstelde, benadrukte het belang van online tools voor casemanagement voor advocaten. Hij zei,

De publicatie van dit bewijs op de eCourts Services Mobile-app is een andere lovenswaardige stap van de eCommittee van het Hooggerechtshof om een ​​brede bekendheid van deze ECMT te creëren en de voordelen ervan naar de deur van de barmeuren te brengen.

Written By
More from Eda Greene

Fake Cyberpunk 2077 Mobile Game bevat ransomware

Gezien het feit dat Cyberpunk 2077 een game is waarin hacking een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *