De Nintendo GameCube is een krachtig spelapparaat

Nintendo GameCube wordt dit jaar 20. Hoewel een deel van zijn roem altijd het compacte ontwerp is geweest, heeft een Reddit-gebruiker aangetoond dat je in feite een hele pc kunt persen die in staat is om high-end games uit te voeren in de klassieke hoofdconsole.

Hoewel niet zo populair als sommige van zijn opvolgers, zoals de Wii en Switch, zijn het unieke ontwerp en de titels van Gamecube populair – vooral Super Smash Bros.MileyHet heeft een gestaag groeiende fanbase geïnspireerd sinds de lancering in 2001. En op intelligente wijze heeft Modder Cityle foto’s gedeeld van zijn unieke gameconsole. Op Reddit Deze week, die werd uitgerust met een Nvidia GeForce GTX 1650 grafische kaart, Ryzen 5 4500u-processor, een 2 TB Samsung 860 QVO SSD en 16 GB HyperX DDR4 RAM.

Een illustratie van een artikel getiteld

afbeelding: Citel | Reddit

Cityle heeft zijn bouwlogboek gepost HierEn het lijkt erop dat het geen gemakkelijke taak was om veel van de complexe onderdelen in iets zo groot als een GameCube te installeren. Hoewel het naar de huidige maatstaven van hoge kwaliteit is, meet de console slechts 5,9 x 6,3 x 4,3 inch (150 x 161 x 100 mm). Omdat het niet onmogelijk zou zijn om een ​​eersteklas gaming-moederbord in zo’n kleine behuizing te passen, hebben ze er een uit de gedemonteerde Asus PN50 Mini-pc gehaald.

Andere aanpassingen waren onder meer het maken van aangepaste miniatuur moederbordbevestigingen en het erop plaatsen van de GPU. De drive gaat open om buitenlucht binnen te laten en te voorkomen dat de grafische kaart oververhit raakt. Alles wordt gevoed door een externe Dell-voedingsadapter en de originele aan / uit-knop, consolepoorten en LED-indicatie blijven volledig functioneel. Mijn persoonlijke favoriet: Cityle heeft het originele zwarte blik-perzikroze gespoten.

Na benchmarking gaf Cityle aan dat de smalle graafmachine geen warmloopproblemen heeft. De temperatuur blijft ongeveer 86 ° F (30 ° C) Inactief en tijdens een volledige belasting haalt de GPU ongeveer 140 graden Fahrenheit (60 ° C) En CPU in de buurt 176 ° F (80 ° C).

Het eindproduct is een ongelooflijk schone GameCube die het moeilijk zal hebben om hem van het echte werk te onderscheiden. Cityle ook Werk aan het installeren van een computer voor games erin een Sega Dreamcast. Als een sukkel van nostalgie, ben ik helemaal met de trend van gematigden die zien hoe ver ze zijn Technologie kan krimpen In klassieke toetsenborden. Iemand doet alsjeblieft een GameBoy-pocket daarna.

READ  De wankele financiën van Mets kunnen van invloed zijn op de laatste verkoopfase
More from Madison Garrett

LEGO Luigi wordt officieel aangekondigd na het lek

LEGO heeft nu officieel aangekondigd dat Luigi zich bij de LEGO Super...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *