‘E! Nieuws ‘onder geannuleerde shows in NBCUniversal herstructurering

‘E!  Nieuws ‘onder geannuleerde shows in NBCUniversal herstructurering

Drie E! entertainment nieuwsshows – “E! News, “” Pop of the Morning “en” In the Room “- zijn geannuleerd, Verscheidenheid heeft geleerd.

De verhuizing komt slechts een jaar na E! kondigde een uitbreiding aan van zijn reeks entertainmentnieuws-programma’s onder veteraan voormalig “Today” -producent Tammy Filler, die in april 2019 toetrad om creatief en productie te leiden voor de nieuwsactiviteiten van E! Het doel was om een ​​secundaire studiobasis in New York uit te bouwen en uren aan de dagelijkse dekking toe te voegen.

Het vlaggenschip “E! News ”-programma een jaar geleden veranderde de nachtelijke show in Los Angeles in een ochtendshow in New York, na de aankondiging in augustus 2019. “Pop of the Morning” was ook gevestigd in New York en bestond uit een panel van gastheren die de grootste nieuwsverhalen over entertainment van de dag bespraken. “In the Room” bevatte interviews met beroemdheden en een kijkje in hun huizen.

Tijdens de verhuizing van vorig jaar naar New York waren er ontslagen van ongeveer 20-25 personeelsleden die aan de nachtelijke ‘E! De nieuwsuitzending in LA Filler zal haar huidige rol voortzetten en toezicht houden op E! ‘S resterende “Daily Pop” en “Nightly Pop” entertainmentnieuwsprogramma’s.

De annuleringen zullen leiden tot ontslagen binnen het in New York gevestigde productieteam, dat minder dan 10 mensen groot is. De omvang van de ontslagen is onduidelijk, maar een bron die bekend is met de situatie, zegt dat het bedrijf probeert een aantal van die medewerkers op andere posities binnen het netwerk te plaatsen.

De annuleringen komen zoals het moederbedrijf van E!, NBCUniversal, ernaar uitziet haar programmering stroomlijnen en intern herstructureren om meer efficiëntie te creëren. Bovendien werd de harde economische impact van de coronaviruspandemie meegenomen in “E! Nieuws, ‘Pop of the Morning’ en ‘In the Room’ worden van de programmeerlei van het kabelkanaal gehaald, per bron.

READ  CBS' spelshow 'Raid The Cage' wordt geopend - Deadline

In de toekomst zal alle studio-productie van E! Worden gecentraliseerd in Los Angeles.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *