Samsung Galaxy Note 20, Note 20 Ultra gelanceerd: specificaties, functies uitgelegd

Samsung Galaxy Note 20 Ultra is beast of a flagship; what makes it so

Samsung Galaxy Note 20-familieSamsung

Samsung zet zijn jaarlijkse traditie voort om zijn Note-lijn te upgraden, om tegemoet te komen aan de behoeften en eisen van gebruikers, en om de onmisbare upgrades op te halen die een vlaggenschip echt verdient. Vanwege de COVID-19-pandemie hield Samsung het evenement online, maar wist het de drukte onder smartphoneliefhebbers levend te houden. Samsung Galaxy Note 20 Ultra blijft de ultieme showstopper, maar de Galaxy Note 20 valt niet helemaal uit de schijnwerpers.

Hier lees je alles over de Galaxy Note 20-opstelling in zijn volle glorie.

Samsung Galaxy Note 20, Note 20 Ultra-prijzen

Samsung Galaxy Note 20 begint bij $ 999,99, of ongeveer Rs 74.900 in INR, voor de configuratie van 8 GB, 128 GB. De Note 20 Ultra krijgt natuurlijk een hoger prijskaartje, beginnend bij $ 1.299,99 (Rs 97.300 ongeveer) voor het 128 GB opslag / 12 GB RAM-model en $ 1.449,99 (Rs 1.12.300 ongeveer) om de opslag te verdubbelen tot 512 GB.

Samsung Galaxy Note 20-familie

Samsung Galaxy Note 20-familieSamsung

Maak kennis met Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Alle ogen zijn gericht op het nieuwste vlaggenschip van Samsung uit 2020, dat het ultieme vlaggenschip blijkt te zijn. Verkrijgbaar in Mystic Bronze, Mystic Black en Mystic White, de Note 20 Ultra is een sterke koffer voor iedereen die een compromisloos vlaggenschip wil kopen. Wat maakt het zo bijzonder? Laten we het uitzoeken.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra wordt geleverd met een 6,9-inch dynamisch AMOLED QHD + gebogen scherm met een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. Het is de eerste telefoon die wordt geleverd met Corning’s geheel nieuwe Gorilla Glass Victus. De camera’s aan de telefoon zijn moeilijk te missen.

READ  De beste deals: deals voor games en tech (week 35)

De enorme camerabobbel aan de achterkant herbergt een 108-megapixel primaire sensor en 50x Space Zoom gecombineerd met een 12-megapixel ultragroothoeklens en een 12-megapixel-telelens. De handset ondersteunt 8K-video-opname, wat slechts een van de vele functies is die de camera’s aan de telefoon geweldig maken. Aan de voorkant heeft de Galaxy Note 20 Ultra een 10 MP punch-hole camera met dual-pixel autofocus.

Onder de motorkap pakt de Galaxy Note 20 Ultra een 4500 mAh-batterij met snel opladen, snel draadloos opladen en draadloos achteruitladen, de krachtige Snapdragon 865+ -chipset en 12 GB RAM voor die premium gebruikerservaring van een hele dag. Op de handset draait One UI 2.1 op basis van Android 10.

Wat de Galaxy Note-lijn echt onderscheidt, is de S Pen, die in de Galaxy Note 20 Ultra is verfijnd en geüpgraded voor een betere bruikbaarheid. Er is bijvoorbeeld iets dat ‘Anywhere-acties’ wordt genoemd en dat de S-Pen in een soort toverstokje verandert om luchtgebaren te ondersteunen om de telefoon op afstand te bedienen. Samsung heeft de latentie op de S-Pen verbeterd.

Andere opvallende kenmerken zijn IP68-certificering voor stof- en waterbestendigheid, Wi-Fi 6-ondersteuning, AKG-afgestemde stereoluidsprekers. De Galaxy Note 20 Ultra is esthetisch en een krachtig beest. De gestructureerde achterkant zou die vlekken moeten helpen verbergen.

Hoe deze functies in de echte wereld eerlijk zijn, moet nog bekend zijn tot onze recensie van de Galaxy Note 20 Ultra. Blijf kijken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *