EA biedt een tijdelijke oplossing voor Xbox One, PS4 en pc-glitch

Een recent probleem hinderde veel gamers die probeerden in te loggen en Madden 21 te spelen na een titelupdate afgelopen donderdag. EA heeft nu gereageerd en het inlogprobleem van Madden 21 opgelost. Ze hebben ook gamers voor Xbox One, PlayStation 4 en pc een oplossing gegeven om de storing op te lossen, zodat ze weer online kunnen gaan en een update kunnen installeren.

De titelupdate van november brengt het inlogprobleem van Madden 21 met zich mee

Nog maar een paar dagen geleden bracht EA een grote titelupdate van november (Versie 1.15) voor de game die veel gameplayproblemen heeft opgelost, een nieuwe Superstar KO-modus heeft toegevoegd en meer. Net als bij andere updates, was het echter niet zonder nieuwe problemen.

Het bezorgde veel mensen hoofdpijn terwijl ze het spel probeerden te spelen. Kortom, een groot aantal gamers kon zich niet aanmelden bij de game om zoals gewoonlijk te spelen. Dat was duidelijk frustrerend op vrijdag (6 november) sinds Series 3 officieel werd gelanceerd in Madden Ultimate Team.

EA erkende dat ze het probleem aan het onderzoeken waren om dingen op te lossen.

Terwijl gefrustreerde gamers online bleven reageren, bracht EA uiteindelijk een update uit over de situatie:

We hebben een probleem waargenomen waarbij spelers werden uitgesloten van aanmelding bij Madden NFL 21. We hebben de hoofdoorzaak gecorrigeerd, maar omdat betrokken spelers zich niet kunnen aanmelden, kunnen niet alle spelers online gaan om de oplossing te vinden.

EA biedt tijdelijke oplossingen voor PS4, Xbox One, pc

Omdat niet alle spelers online konden gaan om de Emergency Title Update te krijgen, bood EA een oplossing voor elk platform. De oplossing voor de aanmeldingsupdate van Madden 21 stelt gamers in staat om uiteindelijk de toegang tot de game te herstellen en vervolgens de Emergency Title Update te krijgen.

De onderstaande tweet toont de tijdelijke oplossingen voor Xbox One, PS4 en pc:

Zoals hierboven te zien is, houdt de Xbox One-oplossing eenvoudigweg ‘gereserveerde ruimte’ vrij in de map Opgeslagen gegevens van de game. Op pc’s gaat het om een ​​vergelijkbare actie, waarbij gamers naar een bepaalde map moeten gaan om een ​​specifieke map te verwijderen.

De PS4-oplossing omvat echter het volledig verwijderen van de game en het opnieuw installeren van de schijf of digitaal vanuit de PS Store.

Zoals vermeld, zouden gamers na de tijdelijke oplossing voorbij het aanmeldingsprobleem van Madden 21 moeten kunnen komen. Van daaruit kunnen ze EA’s Emergency Title Update installeren om de game te laten werken.

Bezoek onze Madden nieuwspagina voor meer updates over de huidige en next-gen game.

READ  PSA: Microsoft probeert een al lang bestaand probleem met Alien: Isolation op Xbox op te lossen
Written By
More from Vanessa Hale
Live streamen op Twitch op Nintendo Switch, PlayStation en Xbox
massaal naar Zenuwtrekking Een geweldige manier om een ​​community op te bouwen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *