Super Smash Bros.Ultimate Mod voegt onder ons personages toe

Onder ons karakters hebben zich aangesloten bij de Super Smash Bros.Ultimate, met dank aan een niet-officiële mod. EENmong ons is momenteel de populairste game op internet. En dus, als een recht van doorgang, zijn de karakters ervan toegevoegd Super Smash Bros.Ultimate, maar niet door Nintendo of Masahiro Sakurai, maar door twee nieuwe mods gemaakt door “Endersheep12345” en “PK_”. En met Super Smash Bros.Ultimate’s de uiteindelijke DLC-personages zijn waarschijnlijk al toegewezen, dit is waarschijnlijk het dichtst dat we een van de Crewmates in de Nintendo Switch- en Nintendo Switch Lite-game zullen zien.

Zoals YouTuber “64iOS” onthult, gebruikt de mod Pac-Man als een sjabloon, wat betekent dat terwijl de personages eruit zien zoals in Onder ons, ze besturen en spelen net als Pac-Man. Met andere woorden, als je hoopte dat de personages met hun eigen bewegingen zouden komen alsof het echte DLC-personages waren, zou deze mod je een beetje teleurgesteld kunnen laten.

Hieronder kun je de mod zelf bekijken, nogmaals, met dank aan 64iOS:

Hoewel het niet onmogelijk is een Onder ons tekens kunnen worden toegevoegd aan Super Smash Bros. in een toekomstig spel is het schip waarschijnlijk al naar het spel gevaren om wat vertegenwoordiging te krijgen Super Smash Bros.Ultimate. En natuurlijk, als de game / serie geen uithoudingsvermogen heeft, zal het de volgende keer waarschijnlijk niet in discussie gaan Smash spel, wanneer dat wordt uitgebracht. Dit alles wil zeggen, nogmaals, geniet van deze mod, want het is waarschijnlijk alles wat we zullen krijgen.

Wat betreft wie er komt Super Smash Bros.Ultimate vervolgens, heeft Nintendo niet gezegd. Geruchten suggereren echter dat het een personage zou kunnen zijn Fortnite, en dat dit nieuws zal worden onthuld tijdens The Game Awards 2020 in december. Voorlopig is dit echter slechts een gerucht.

READ  Twee leden van Video Game Piracy Group Team Xecuter gearresteerd

Super Smash Bros.Ultimate is beschikbaar via de Nintendo Switch en de Nintendo Switch Lite. Voor meer berichtgeving over Nintendo en alles wat met Nintendo te maken heeft – inclusief al het laatste en gerelateerde nieuws, geruchten en lekken – klik op hier of bekijk de onderstaande links:

Written By
More from Lesley Curry

Het is officieel: we krijgen geen OnePlus 8T Pro

OnePlus heeft bevestigd dat er geen OnePlus 8T Pro zal zijn. Het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *