Eagles at Browns-score: live updates, spelstatistieken, hoogtepunten, tv-kanaal, streaminginformatie voor de wedstrijd van week 11

Er was geen aanvallende score in de eerste helft tussen de Philadelphia Eagles en de Cleveland Browns, waarbij de enige score afkomstig was van een defensieve touchdown. Sione Takitaki heeft de enige touchdown van het spel op een regenachtige en winderige middag in het FirstEnergy Stadium, waarbij hij Eagles quarterback Carson Wentz uitschakelt en de pas 50 meter voor de score neemt. De Browns staan ​​daardoor bij rust met 7-0 voor.

Wentz ’toonaangevende 13e onderschepping van het seizoen bracht de Eagles in een nieuwe eerste helft. Richard Rodgers miste een blok op het spel, maar de quarterback van Eagles had Jalen Reagor wijd open en aarzelde om hem de bal te gooien voordat hij werd geraakt – wat leidde tot de pick.

De Eagles en Browns hadden allebei hun kansen om binnen de 5-yardlijn te scoren. Miles Sanders tastte aan de 4-yardlijn van Browns, de eerste van de twee omzetten van de Eagles in de eerste helft. Kareem Hunt werd gestopt op het vierde doelpunt op de 1-yardlijn van de Eagles, omdat de aanvankelijke uitspraak een Browns-touchdown was, maar vervolgens werd vernietigd.

Kan Philadelphia een manier vinden om terug te komen en Cleveland van streek te maken? Houd het vast aan het liveblog hieronder voor realtime analyse en updates van deze interconferentiethriller!