Wijzigingen bekendgemaakt aan het begin van het wedstrijdschema voor herenbasketbal

Murray State Athletics kondigde een wijziging aan in het basketbalprogramma voor heren 2020-21 als gevolg van het annuleren van de seizoensopener met Brescia (25 november) en het plannen van een nieuwe wedstrijd tegen Kentucky Wesleyan (27 november).

De Racers ’96th Het seizoen van collegiaal basketbal begint met een paar wedstrijden tegen Kentucky Wesleyan (27 en 28 november), elk met een tip om 19.00 uur in het CFSB Center in Murray, Kentucky.

De wedstrijden markeren pas de derde keer in de geschiedenis van het MSU-basketbalprogramma voor mannen, waarin het seizoen begon met back-to-back-wedstrijden tegen hetzelfde team. Het eerste optreden was in 1926 toen de Racers Will-Mayfield organiseerden in een paar wedstrijden in Wilson Hall. In 1943 speelden de Racers een paar thuis- en thuiswedstrijden met Southeast Missouri State.

Kijk op GoRacers.com voor de laatste informatie over het basketbalrooster
Schema heren
Schema dames

Over MSU Athletics Mobile Ticketing
Vanaf het basketbalseizoen 2020-21 zullen alle Murray State Athletics-tickets worden verspreid via mobiele bezorging en zullen er geen fysieke ticketbladen worden afgedrukt in overeenstemming met de richtlijnen van het Gemenebest van Kentucky. Abonnementhouders kunnen gebruik maken van de http://am.ticketmaster.com/murray site om hun tickets te openen en te beheren. Mobiel gaan is de handigste en meest flexibele manier om tickets te ontvangen en te beheren en tegelijkertijd de bescherming tegen fraude te vergroten. Mobiele tickets verminderen het risico van verloren, gestolen, vervalste of vergeten tickets en snelle en contactloze toegang tot de locatie.

Veelgestelde vragen over mobiele kaartverkoop
https://s3.amazonaws.com/sidearm.sites/murraystate.sidearmsports.com/documents/2020/11/12/2020_21_Mobile_Ticketing_FAQs.pdf

Racer Restart – Basketbal
Via het Racer Restart-initiatief en het planningsproces zal Murray State University een collaboratieve, doordachte en proactieve benadering volgen bij het heropenen van de campus. Dit proces omvat atletiek en ons doel om u hetzelfde Racer-merk aan te bieden waar u in de loop der jaren van heeft genoten op een manier die veilig is voor iedereen: de student-atleten, de coaches, het personeel en de beste fans in de OVC, Racer Nation.

READ  AUTO TODAY Editie februari 2021 is nu gratis te downloaden

Veelgestelde vragen over het opnieuw starten van een racer voor basketbal
https://goracers.com/sports/2020/11/12/racer-restart.aspx

Written By
More from Eda Greene

Deze Witcher 3-mod verandert Geralt in Overwatch’s Genji

Cross-overs van games die tot leven zijn gebracht door mods en community-creaties...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *