Easy Platinum We zijn hier geweest om gratis te downloaden

Total Mayhem Games heeft aangekondigd dat de We Were Here-serie naar PlayStation-consoles komt. Om dit te vieren heeft de ontwikkelaar de eerste game in de serie, We Were Here, voorbereid als gratis download voor een beperkte tijd.
We Were Here-spellen zijn coöperatieve first-person puzzelavonturen waarbij je de taak krijgt een gebied te ontvluchten met behulp van een paar walkietalkies. Alle drie de spellen zijn een online coöperatief spel voor 2 spelers, dus je hebt een vriend nodig om deze spellen te spelen. U en uw partner zullen moeten communiceren om verschillende puzzels op te lossen en de omgeving te verkennen.

Als je een vriendje hebt, kun je samenwerken met We Were Here is Platinum Easy. Kijkend naar het spel Lijst met Xbox-prestaties In vergelijking met de prijzenlijst lijken ze erg op elkaar, op één trofee na die is ingewisseld voor platina. Volgens schattingen van prestaties op TrueAchievements duurt het 1-2 uur voordat alle game-beloningen zijn ontgrendeld, maar je moet de game drie keer spelen. Als jij en je vriend een helpende hand nodig hebben, ga dan naar We hebben hier rondgelopen Het is TA.

Iedereen kan een gratis exemplaar van We Were Here claimen, maar je hebt een PlayStation Plus-abonnement nodig om de game te spelen.

De sequels komen op 23 februari naar We Were Here Too en We Were Here Together op PlayStation-platforms.

READ  Stickers, frames en GIF's downloaden en verzenden op WhatsApp
Written By
More from Eda Greene
Download BevNET & NOSH Insider Booth Planner voor Expo East 2021
Deze week komen bedrijven en fabrikanten van natuurlijke en biologische producten samen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *