MLB The Show 21 presenteert stunt op je rivalen met Coach en Fernando Tatis Jr. – Speel station.

Je hebt waarschijnlijk vele rusteloze nachten wakker doorgebracht en je afgevraagd: “Ik vraag me af wat de coach op dit moment aan het doen is …” Nou, we hebben nieuws voor je!

Niet alleen is de coach meer, maar hij heeft ook een nieuwe beste vriend: Fernando Tatis Jr.

Elke dinsdag en donderdag voor de rest van februari zullen we een nieuwe video voor Coach en Fernando Tatis Jr. uitbrengen met een ander deel van het spel. Deze leuke video’s geven je wat belangrijke informatie over de verschillende verbeteringen van MLB The Show 21. Ze zullen je naar meer diepgaande en toekomstige (volgende generatie) details leiden. Dus voor degenen in de gemeenschap die dieper willen duiken in de verbeteringen en nieuwe functies die dit jaar naar MLB The Show komen, vrees niet, we hebben veel inhoud voor jullie in het verschiet.


Ontworpen en gerichte gameplay

De eerste video in de Coach- en Fernando-serie gaat over aangepaste gameplay. Nieuw bij MLB The Show 21 zijn de spelmodi waarmee u het soort spelervaring kunt aanpassen waarnaar u op elk moment op zoek bent. Op zoek naar een ongedwongen ervaring waar je wat kunt hardlopen? Of ben je op zoek naar een meer traditionele ervaring die krachtiger en eerlijker speelt in het leven? Misschien wil je een echte test van je vaardigheden op stokken, waarbij je vaardigheden met een controller van het grootste belang zijn.

De ontworpen gameplay is slechts het topje van de ijsberg. Het team heeft veel tijd geïnvesteerd in de ontwikkeling van andere gameplaygebieden – onze grootste focus lag op volleybal vangen, op muur grijpen, (springen / reiken / stelen naar huis rennen, muur crashen, enz.), En off-axis stuiteren z ( Wat betekent dat als je een pad bewandelt dat niet helemaal perfect is, we veel nieuwe vangsten hebben om uit te spelen op de as die je aanzet. Het voelt geweldig en we kunnen niet wachten tot iedereen het buiten probeert). Voor promotie hebben we een nieuwe mechaniek geïntroduceerd … maar daarover en andere spelverbeteringen in maart meer.

READ  Todd Howard heeft misschien maanden geleden de Indiana Jones Bethesda-game geroerd [Updated]

MLB The Show 21 technische auditie

Vanaf 23 februari en ongeveer een week later eindigend, kan een beperkt aantal * gebruikers deelnemen aan MLB The Show 21 Technical Test. Wat is een technische test? We hebben je hulp nodig bij je stresstest: servers, online matching, platformonafhankelijke gameplay en het verzamelen van feedback over gameplay. Inschrijven kan hier op 10 februari. De technische test wordt gesloten, dus we vragen je de regels te lezen voordat je je registreert en we zien je binnenkort op de servers.

MLB The Show 21 premières

Dit jaar lanceren we de eerste speciale shows, die tegelijkertijd worden uitgezonden ZenuwtrekkingEn de Youtube En de Facebook Live. Net als live-uitzendingen in voorgaande jaren, zullen feature previews een diepgaande blik werpen op de nieuwe features en veranderingen waar we aan hebben gewerkt en die de game van dit jaar beter maken dan zijn voorganger. Wis je avondschema’s op donderdagmiddag, want de nieuwe première wordt vanaf 11 maart elke donderdag om 15:00 uur PDT uitgezonden.

Premier Schedule-functie

  • Ontworpen game, nauwkeurige pitch en hit-engine-updates
  • Voltooiing van de voltooiing in het algemeen (ja, we hebben het specifiek over toneelstukken aan de muur 😊)
  • Een inleiding tot de balspeler, meer variatie, spelmodi en verleden
  • Franchise en maart tot oktober geven u de mogelijkheid om beslissingen voor de toekomst te nemen
  • MLB The Show Goes Next Generation
  • Diamond Dynasty is vereenvoudigd met nieuwe beloningstracks

We kunnen niet opgewondener zijn over MLB The Show 21 die op PlayStation en Xbox verschijnt! Kijk uit naar een nieuwe klasse legendes en nieuwe manieren om te spelen, ook met je vrienden! Controleren http://www.theshow.com/, En volg TwitterEn de De sociale netwerksite Facebook En de Instagram Houdt rekening met de laatste updates over MLB The Show 21.

READ  De Rainbow Six Quarantine zou de Rainbow Six-parasiet kunnen worden

Voor meer gedetailleerde informatie over MLB The Show 21, inclusief een belangrijke update over jaarlijkse besparingen en meer, lees de veelgestelde vragen van de aankondiging Hier.

* Gebruikers die zich registreren om deel te nemen aan de technische test van Xbox, moeten vanwege capaciteitsbeperkingen tot de eerste 50.000 inzendingen behoren. Opnames voor technische tests voor het PlayStation-platform zijn onbeperkt.

More from Madison Garrett

Met deze coole online bordspellen kun je nog steeds een spel spelen met familie

Tijdens de vakantie staan ​​de spellen in veel families en vriendenkringen op...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *