Ed Boon wilde de iconische Walking Dead-held vóór Omni-Man in MK1 hebben

Ed Boon wilde de iconische Walking Dead-held vóór Omni-Man in MK1 hebben

Ed Boon onthulde dat Michonne van de Walking Dead in aanmerking kwam voor Mortal Kombat 1 voordat Omni-Man zich bij de selectie voegde.

WB Games en NeatherRealm Studios hebben een paar maanden geleden de volledige cast van personages voor MK1’s Kombat Pack 1 onthuld. Omni-Man treft als eerste digitale winkels, waarna Quan Chi, Peacemaker, Ermac, Homelander en Takeda in 2024 zullen volgen.

Geruchten over een tweede Kombat Pack duiken zo nu en dan op, wat suggereert dat mensen als Doomguy, Harley Quinn en zelfs Ghostface zich uiteindelijk in de strijd zullen mengen.

Artikel gaat verder na advertentie

Maar er is één gelicentieerd personage waar de Mortal Kombat-ontwikkelaars vanaf het begin hun oog op hebben gericht. Helaas slaagden ze er niet in om de cut te halen.

Mortal Kombat 1-ontwikkelaars wilden Michonne van Walking Dead toevoegen als downloadbare content (DLC).

Tremor is zojuist toegetreden tot de MK1-selectie als Kameo-jager, dus het is geen verrassing dat hij trending is op sociale media. Ondertussen laat een trailer voor The Walking Dead: The Ones Who Live het internet weer over Michonne praten.

Toen beide personages online populair werden, creëerde hij mede het spel Mortal Kombat Ed Boone Ze maakte van de gelegenheid gebruik om interessante details over de twee franchises te delen. Voordat Omni-Man aan het gesprek begon, sprak NetherRealm met Invincible en TWD-maker Robert Kirkman over het binnenhalen van Michonne als MK-gastpersonage.

Waarom Michonne niet deelnam aan het eerste Kombat Pack voor Mortal Kombat 1 is onbekend. Er staat niets in de post van Ed Boon dat erop wijst dat ze ook in een toekomstig DLC-pakket zal deelnemen aan de strijd. Voorlopig vragen Mortal Kombat- en Walking Dead-fans zich af wat er had kunnen gebeuren.

In reactie op de tweet van Boone vroeg één persoon: “Wacht, maar dan… besloot je om mee te gaan met… vliegende hoofdman nr. 2 in het volledig mannelijke Kombat-pakket…”. Waarom zou je dat doen…’ iemand anders antwoordde: ‘Michonne in MK had ziek kunnen zijn. Laat het gebeuren in KP2 PLS.

Artikel gaat verder na advertentie

Als er nog een Kombat Pack in de maak is, lijkt het veilig om te zeggen dat spelers ongelooflijk hoge verwachtingen zullen hebben van de selectie van betrokken personages.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *